WaveMastaa 18 #1 Публикувано 26 Май, 2013 (Редактирано) Продавам си джантите: ATS Cup 15" цола 4х100 милиметра междуболтово разстояние 7J x 15 Цена 400 лв. За контакти - лични, или на 0883305109 - Петър Джантите са много леки! Не съм ги мерил, но в сравнение с всички други джанти, с които досега съм бил, или които съм пробвал, тези са като перце. Нямат кривини - преди да ги сложа на колата, съм ги изправил. Нямат заварявано - преди да ги пребоядисам съм ги огледал и проверил, иначе нямаше да ги взема. Боядисани прахово преди точно 14 дни. На първата снимка се виждат джантите в багажника ми малко след като съм ги взел от прахово. На последната снимка се вида, че джантите не са измити и по вътрешната им част има следи от каучука при свалянето на гумите. Снимки: Редактирано 26 Май, 2013 от WaveMastaa 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WaveMastaa 18 #2 Отговорено 3 Юни, 2013 360 лева Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WaveMastaa 18 #3 Отговорено 16 Юни, 2013 300 лева Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WaveMastaa 18 #4 Отговорено 24 Юли, 2013 Да си понадигна малко темата с нова цена - 260 лв.Айде колеги, джантите си заслужават Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове