TEHKO 49 #1 Публикувано 26 Май, 2013 Такааа започват да изникват жокерчетата с "новата" хонда ....та - въртя ключа контакт->стартер пали от раз няма проблеми.. но понякога при завъртането за стартер светлините примигват все едно няма ток колата и нещо бучи но след повторен опит си пали това ми го направи точно 3пъти за 2месеца и днеска се случи чудото на чудесата тотално не иска да запали с ключ само на бутане смених главното реле със 100% работещо, колата не запали отново , разглобих клемореда-всичко изглежда наред няма нагар, зашкурих леко за всеки случей и тн леко износено ми се струва но не мисля че от това е проблема насоки? обмислям варианта да сложа директно копче за стартера ако решението е нов клеморед Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #2 Отговорено 28 Май, 2013 проблема е решен скапан стартер или по-точно износени четки подмяната беше осъществена благодарение на колегата tzetzotz !!!!!!!! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове