Jump to content
Guest Soichiro

Разочарован от Бултрако фен

Recommended Posts

Guest Soichiro

"Тези хора са пълна скръб, не умеят да продават автомобили, средна възраст на търговския екип 53 год., ако решите да си купите автомобил модел 2006 год. ще трябва да чакате около 6-8 месеца, цените са под всякаква критика усреднения марж е между 10 000 и 14 000 левя за различните модели, направо не е ясно как още са на пазара, съвет:"най-добре изчакаите няколко месеца и си купете нова хонда от новия дилър,на бултрако им е свирено"Горе написаното е цитат от форум

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

За съжаление съм бил свидетел многократно на този факт :cool: Незнам дали ще ги сменят, но е интересно как японците търпят подобно нехайно отношение на представителя им. Да не говорим, че не веднъж са представяли зле марката и по медийните спецялизирани издания, заради некомпетентност и липса на информация за моделите, които уж предлагат! Мога да визирам случая с Автопазар, когато Бултрако не даде информация за цените и екстрите на новите модели Хонда, които предлага, че не ги били знаели. А как ги продават тогава или може би трябваше да искат тази информация от някой клиент, който вече се е сдобил с нова Хонда? На много колеги направи впечатление, че каталога излезна без данни за Хонда преди година ако не се лъжа!Познавам хора искали да купят последен модел Хонда и като са се срещали с горепосочените факти и са отивали на друга марка автомобил. Познавам и случай на хора с последен модел Хонда и са сменили отново марката, заради липса на части за съответния модел и чакането с месеци за смяна на някаква част. И изказват мнение "Автомобилите са супер, но поддръжката е много зле и за това вече не карам Хонда!".Това със сигурност е дало много голямо отражение за ниските продажби на марката в България.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest svetlio

Мдаа, и аз в момента се сещам за поне 3-ма мои познати, които бяха сериозно залетяли да си купуват последния Акорд, но накрая се сдобиха с чисто нови Октавии, заради гореспоменатите факти :lol: Жалко, наистина :cool: Някой има ли повече информация, за това дали наистина ще има нов представител от другата година или е просто слух?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest blueeye

Ами не си първият и със сигурност не и последния разочарован от Бултрако.Предложение:Да направим едно отворено писмо до HONDA Japan от името на фен клуба в България в което да опишем ситуацията и да настояване за смяна на представителя за България. Тов е единственото нещо което може да промени нещата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest edikoisi

на мен ми беше интересно как от целия фен клуб в БГ никои не работи в ХОНДА....за сравнение тук има поне 10 момчета от сервиза и магазина пак и клуба има сериозна отстъпка :D на годишните срещи раздават награди на феновете :thumbs1: всяка пролет и есен има безплатни прегледи бе се хубави работи :D пак дано и в БГ да стане така скоро :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Soichiro

Сега като чета коментарите към цитата,който пуснах се замислих,че като бях на пловдивския панаир видях хората от Бултрако.Вярно е,че са възрастни и съм сигурен че във форума има хора,които са мнооооооого по-в час от екипа на Бултрако.Поисках да ми дадат някакви данни и снимки на LEGEND-нямаха и се оправдаха с това,че е нова за Европа.Да не говорим,че в Америка я има отдавна като Акура-RL,но няма кой да се поинтересува.Това е положението с любимата ни марка,а при разни измислени марки всичко е уредено.Тъжна картина.Бих подкрепил всякаква инициатива за промяна.П.П. Как Форд може да има представителство във всеки град и да продава боклуци за 14990лв? :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest koki

Това , че в Бултрако не умеят да изведат на преден план предимствата на любимата ни марка е факт,но от друга страна е трудно да се бориш на пазар където водеща е цената и никой не се интересува какво получава за тези пари.Ако на даден европейски автомобил,че дори и на някои японски, добавиш оборудването което при Хонда е сериино/това е фирмена политика/ :thumbs1: той няма да е по-ефтин от Хонда от същия клас.Точно в това аз виждам нашата роля , да демострираме качеството и възможностите на Хонда и повярвайте това работи.Относно Ледженда,за съжаление версията за европа се появи едва тази пролет и е доста отрязана от екстри които се предлагат за Американския пазар/система за нощно наблюдение,адаптивен автопилот и др/ и до последният момент и дилърите в Европа не знаеха цена и оборудване.Моята информация е че няма да се сменя дилара за България а ще се промени политиката на Хонда за Балканите и то в часта касаеща доставките и управлението на продажбите

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

...........Тъжна картина.Бих подкрепил всякаква инициатива за промяна..............

:thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cK1

Ами той шефа е бивш директор на външно търговско дружество или нещо такова беше ... в смисъл не е случаен човек, подготен кадър е :thumbs1:..... все комунистите или псевдо сдс-ари(вече и други) са "кадърни" бре пичове не знаете ли???(аре няма да давам примери да си разваляме настроението) хубавото е че рано или късно пазара отсвирва хора учили в училища за директори :thumbs1: , епа през кумунизма имаше такива работи :D, за който не си спомня, не че да учиш в БГ за мениджър е нещо по ралично но..... ше видим

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Gandalf

Не знам как е обслужването, но от доста време ме мъчи следният въпрос: защо Хонда е толкова скъпа?Ако погледнем ценовата листа на Тоyota да речем виждаме, че там има Аvesis D-4D 150hp за 48640лв и му липсва само кожения салон, а при Акорда цената поначало мисля че е около 54000лв.С много хора съм говорил и всеки ми казва, че визията и изобщо посланието на Акорда е много по-хай, но тази разлика е убийствена.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest koki
:D Ами влез в нов Авенсис и нАкорд и виж качеството на материалите от които са израбетени елементите на интериора и ще получиш много бърз отговор.А като за 60 000 км смениш два двигателя на Ленд Круизър - гаранционен и те държат три месеца без него ще разбереш че Тойота е Японска марка но с Европейски манталитет и ,качество и цени

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Най-малкото авенсиса е 100 пъти по-примитивен автомобил.

Редактирано от PARADOX_sf

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Да, тези автомобили само се водят в един клас, Акорда е класи над Авенсиса :D:angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Soichiro

Да, тези автомобили само се водят в един клас, Акорда е класи над Авенсиса :D:angry:
Е да де,ама българско теле като отиде да купува нова колица,не мисли за материалите,а за това как по-евтино да му излезе.Ние българите затова сме на този хал,защото все сме големи тарикати и сме винаги на далавера,а после ревем.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Gandalf

Аха, мерси че разяснихте на телето:cool:Що си мисля, че човек като я е докарал до там да мисли за чисто нова кола е най-малкото това? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BurZz

И не на последно място да не забравяме, че Авенсис се прави в Европа докато Акорда идва от Япония и му е тръснато едно яко мито което само то вдига цената с около 5000 - 6000 лв. Моного важен факт ! Това важи и за Мазда ( с изключение на модела 2 ) и Субару които са единствените Японски автомобили останали да се произвеждат САМО в Япония. Говоря разбира се за моделите които се продават в Европа. За Щатите е друга работа... Там си имат заводи всички :stupid:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...