Eternal 4 #1 Публикувано 23 Май, 2013 (Редактирано) Вчера както си карах по магистралата забелязах,че стрелката се беше вдигнала почти до червено.Продължих по магистралата със същата скорост (100 120,но скоростта не е от значение) и гледам как бързо се върна на нормалното за нея положение и така след 10-тина км пак се вдига почти до червено и след малко ряско се смъква(искам да отбележа че дали карам по нагорнище,наравно или надолу е едно и също)Започнах да си правя експерименти когато я видя че започва да се вдига освобождавам от скорост за 50 100 после метра вклучвам на скорост и тя започва да се смъква още преди да е стигнала до горе.Този преблем го забелязах след като ми сложиха Газовия инжекцион(колата е д15б2 с инжекцион от д16а6).Течноста е добре като си карам в града и по задръстванията чувам че и перката се включва няма проблем с нея.Къде следва да е проблема ? Мерси предварително за помоща.Ако някой не е разбрал да попита бих обяснил пак Редактирано 23 Май, 2013 от Eternal Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KrasIs7a 81 #2 Отговорено 23 Май, 2013 Колега и при мен беше така.Отговора е имаш въздух в системата и трябва да обезвъздушиш и нема да има проблеми Поне аз така си оправих проблема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове