Neyqzvimiq 49 #1 Публикувано 21 Май, 2013 (Редактирано) Колеги продавам следните неща за прелюда : 1. Оргинални текстилни стелки на 95 % нови така да се каже- 60 лв 2 .Оргинален ветробран за шибидаха , насочващ струята въздух- 80 лв 3 .Буфера между седалките със усилвателчето комплект- 100 лв 4 . Интейк с резонатор HI Flow + JR филтър конусен 150 лв 5. Дистанционни фланци (задни)15мм с гайки + секрети + ключ - стоманени нови - 70 лв 6. Задна броня със стопа за мъгла - 40 лв 7. Крило + капака ( с леки забележки черни на цвят) - 80 лв 8. Волан МоМо + фланец - 100 лв ( леко със забележка) 9. Топка за ск. лост МоМо + ръкохватка за ръчната МоМо - 50 лв комплект 10. Почиващ педал МоМо - 20 лв 11. Задни говорители HeRz залепени за пластмасите да не вибрират и дрънчат , перфектни - 80 лв Това са частите и цените. Снимки ще се постарая утре да кача. За инфо тук на лс или 0899 630 192 Васил Нещата ще ги продавам до другият вторник 28.05. след това няма да съм в БГ. Пращам с еконт за страната За няколко неща правя отстъпки . Както казах това са цените, за това моля да избегнем разните пазарлъци от рода на " ...свали 10 лева да си платя еконта..." Благодаря Ви ПС. Всички неща са ми около 800 лв. ако иска някой маняк да дава за абсолютно всичко 550 лв. и да ги отнася, каквото му трябва си остава, друго го препродава.... Редактирано 21 Май, 2013 от Neyqzvimiq Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Neyqzvimiq 49 #2 Отговорено 5 Октомври, 2013 Да напомня, вече съм в България. Ето и снимки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове