Jump to content
Guest V-tec

Още една сбъдната мечта

Recommended Posts

Guest V-tec

Сдобих се с една такава машина надявам се вече да се кротна :P . Искренно Благодаря на Иво-Prelude и Darcosi без вас знаете нямаше да е същото :)Снимки

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest miHo

Сдобих се с една такава машина надявам се вече да се кротна :P . Искренно Благодаря на Иво-Prelude и Darcosi без вас знаете нямаше да е същото :)Снимки

я добави нещо към подписа си на бъди скромен...аз вече ти честитих ама пак честито б :P:P;) атко

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Пък тя брутална :P Честито мноо безаварийни км.Сега 6е завялят едни охлюви май :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest prelude

абе аз съм ти го казвам,но да повторя пред всички:да си я караш със здраве и безаварийно!!!

Пък тя брутална :P Честито мноо безаварийни км.Сега 6е завялят едни охлюви май :)

Драгич,на тоя мотор не е добре да се заиграваш с охлюви,сушоари и всякакви такива кухненски уреди.пък и мисля че Жорката е пре-доволен от динамиката на този автомобил в състоянието в което е излезнало от завода,така ли е Жоре или бъркам?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

супер е, само с тая лява резба си е проблем :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone

честито Жоркабезаварийно :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

ееееееее ми тя много арна бре Танасе.да ти е честита ,да и се радваш много,а тя теб :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Пък тя брутална ;) Честито мноо безаварийни км.Сега 6е завялят едни охлюви май :)

Мерси за са съм пас с духалките въпреки, че ми мина през тиквата да метна кита :P

абе аз съм ти го казвам,но да повторя пред всички:да си я караш със здраве и безаварийно!!!Мерси юнак ;);) Драгич,на тоя мотор не е добре да се заиграваш с охлюви,сушоари и всякакви такива кухненски уреди.пък и мисля че Жорката е пре-доволен от динамиката на този автомобил в състоянието в което е излезнало от завода,така ли е Жоре или бъркам?

Така е динамиката е перфектна,много добро ускорение грам замисляне няма. Добре и пасват силичкте ;)

супер е, само с тая лява резба си е проблем :P

Свиква се бързо ;) дори да кажем, че е минус пак бих предпочел щото гъзарииките са доста в повече както и конете:P;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman
:) Честито!!!Със здраве и много безаварийни!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Noodle
:):P:P Бах ти машината :P Със здраве да си я караш и мнооооооооооооооооооооооооооооооооого безаварийни километри

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest preludefan

Честито и от мен.Бях чул от Иво за тази кола,но да си призная не предполагах че е толкова добра!От тук нататък само обороти и това е!Още веднъж Честито! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO
:) е тва е истинска мания :P Честито фен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darcosi

да ти е честитамного лачена :)ние ще си правим с Жорката JDM-teem само за такива с обратни гевреци :Pкато дойте супра-та ще ги дръпнем.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Честито :) Следващата, кабриолет :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ripper

Ауууу супер е колата :) Чакаме охлова сигурен съм, че ще и сложиш :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

ЕЕЕ,честито маняк си ти и мноооо безаварийни......... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Благодаря на всички пожелавам ви каквато хонда искате такава да имате :):P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TrAdIuLi

да ти е честитамного лачена :Pние ще си правим с Жорката JDM-teem само за такива с обратни гевреци :)като дойте супра-та ще ги дръпнем.

Като сложите ошлювите ,може и аз да ви се нареда :P:P;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MAD DOG

Майкоооооо,искам и аз един такъв голям ЦРХ... :) .Честито Жоре,да си жив и здрав да си я караш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Опа,изтървал съм увода май.Айде честито и от мене.И умната Жоре,ако не върже може и русата,и ги предупреждавай да сядат от ляво.Трябва да ги сборим някой ден,да се провери легенда или мит е JDM-Spec.Задника върти ли го или тая не е от мотокарите ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

Браво Жоре със здраве да си я караш и на следващата среща едно кръгче да обещаеш :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Честито Жоре и от мен :D. Пожелания да те радва само !Абе вие отде ги купувате тия коли с десни волани бре ? .... нещо ми намирисва тука на някъв нов канал :Dедит : и какво е JDM , навсякъде по нета го гледам , но към всичко го пишат не мога да направя асоциация ?!

Редактирано от Rust

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Restless

страшна е, дано всеки да може някой ден да си сбъдне такава мечта :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest miHo

Честито Жоре и от мен :D. Пожелания да те радва само !Абе вие отде ги купувате тия коли с десни волани бре ? .... нещо ми намирисва тука на някъв нов канал :Dедит : и какво е JDM , навсякъде по нета го гледам , но към всичко го пишат не мога да направя асоциация ?!

Japan Domestic Market....демек Made in Japan man....не вярвай на всичко което пишат бате Редактирано от miHo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iSpider

Честито, голям дзвер си вкарал в кошарата, пък и убав. :DИ много безаварийни км. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Опа,изтървал съм увода май.Айде честито и от мене.И умната Жоре,ако не върже може и русата,и ги предупреждавай да сядат от ляво.Трябва да ги сборим някой ден,да се провери легенда или мит е JDM-Spec.Задника върти ли го или тая не е от мотокарите ?

Мани вчера и аз тръгнах от ляво по едно време се усетих :D:D ок ще ги сборим стига да не го продедеш ще е интересно само трябва да посвикна с бързото превключване ;) иначе не е с въртящото дупе :D ПП: Благодаря на всички да ви се връща ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Concerto

Такава фурия само ТВ-то съм виждал!Да ти е честита! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darius

Евала за избора ....със здраве и безаварийно да я караш! :blush:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Бууу :lol: ... bling-bling :) Много радва таз колица - надявам се да я видим на декемврийската среща в София. Със сигурност удоволствието да имаш такава машина в гаража си, е голямо! Много безаварийни километри! :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rebel

Еее-е-ех, МЕЧТИИИ-И-И )))Жив и здрав да и се радваш - дълго и безаварийно!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Сдобих се с една такава машина надявам се вече да се кротна :thumbs1: . Искренно Благодаря на Иво-Prelude и Darcosi без вас знаете нямаше да е същото :thumbs1:Снимки

ХАХАХА, ти да се кротнеш?!?!?!като гледам колко място има между блока и радиаторите, ти давам време до пролетта и пак ще се почне с недостига на мощност...... :D Честита да ти Жоро!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet

убийствен прелюд ! -кво повече му тряаа на човек от сектата :thumbs1: и тоа кюнец отзад :thumbs1: - ммммммм

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Сдобих се с една такава машина надявам се вече да се кротна ;) . Искренно Благодаря на Иво-Prelude и Darcosi без вас знаете нямаше да е същото ;)Снимки

ХАХАХА, ти да се кротнеш?!?!?!като гледам колко място има между блока и радиаторите, ти давам време до пролетта и пак ще се почне с недостига на мощност...... :D Честита да ти Жоро!
взе ми го от устата дето се вика!Честито Жоро, безаварийно да я караш, че опасна машинка!Сбори ли я с Турбото, кой победи?За въртигъзляка не съжалявай! Хронос може да ме гръмне, но според мен без него е по-стабилна. Няма да ти липсва.А турбо носи тоя двигател, ама трябва сериозна подмяна на карантиите ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest marcinqra

Честито и от мене колега!!! И със здраве да си я караш!!! И многооооооооооооооооооооооооооооооооооо безавариини километри!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

ХАХАХА, ти да се кротнеш?!?!?!Хе хе опасен си ;)взе ми го от устата дето се вика!Честито Жоро, безаварийно да я караш, че опасна машинка!Сбори ли я с Турбото, кой победи?За въртигъзляка не съжалявай! Хронос може да ме гръмне, но според мен без него е по-стабилна. Няма да ти липсва.А турбо носи тоя двигател, ама трябва сериозна подмяна на карантиите ...Е добре де най-много да стане турбо H22 и повече няма честна пионерска :D Не съм я борил с турбалана незнам изобщо съм стреснат не мога да прецена кое колко и как върви, все още внимавам много, че маса време от ляво и сега отдясно гледам да се ушлайфам ;) Е как бре щом Z6 цата полуде тая няма да откачи с турбо.В какъв смисъл сериозна подмяна на карантиите? иначе зя въртигазо не съжалявам ;) така ми е добре ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Едно голямо честито и от мен. Колата е наистина уникална. Радвам се, че има още един Прелюд в клуба, и то какъв :angry: Със здраве да си я караш :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

ами който кажи че 5г е по хубава пасти да яде! честито колега направо ти завидях! Със Здраве да си я караш и да ти завиждат всички!пс:Ще може ли да си запиша една гонка за пролета?/по рано все още няма да мога че разработвам двигателя :angry:/

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...