Jump to content
Guest gore6tiq

Хонда Сивик В16А2

Recommended Posts

Guest gore6tiq

Маже ли някой да ми даде точни разери на предни и задни спирачни дискове, както и точния размер по каталог на джантите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Предните са 262мм, задните са 239мм (както на всички със дискове отзад)Ето от канекс.бг какво излиза:

Позиция: Предни/FrontСистема: SumitomoТип на диска: Вентилиран/VentilatedДиаметър: 262Макс. дебелина: 21Мин. дебелина: 19Брой болтове: 4HДиам. на главината: 64Височина: 44.5O.E. Номер: 45251SK7A00/GBD90840

Година: 10/91 -> 01/95Позиция: Задни/RearСистема: AkebonoТип на диска: Плътен/SolidДиаметър: 239Макс. дебелина: 9Мин. дебелина: 8Брой болтове: 4HДиам. на главината: 64Височина: 44.5O.E. Номер: 42510SR3GOO / 42510SR3JOO

Джантите са 6.5J широки, 15" диаметър, ET38 офсет, 4x100 разстояние между болтовете, 56mm централен отвор

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gore6tiq

Благодаря ти за информацията за джантите. но по отношение на предните и задните дискове не съм много сигуерен дали това е моя размер. Това което ми показваш ти е 91-95 а мойта е 95-01. Ако може да уточниме това ще съм ти много блогодорен=

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest svetlio

Благодаря ти за информацията за джантите. но по отношение на предните и задните дискове не съм много сигуерен дали това е моя размер. Това което ми показваш ти е 91-95 а мойта е 95-01. Ако може да уточниме това ще съм ти много блогодорен=

Същите са:

Fr. brakes ventilated disc (262 mm)Rr. brakes discs (239 mm)

За джантите обаче мисля, че са такива:

Rims alloy 6J x 15Tires 195/55 R 15

6x15 195/55/15

Проверено на две места.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Същите са:

:D

За джантите обаче мисля, че са такива:

Rims alloy 6J x 15Tires 195/55 R 15

6x15 195/55/15

Проверено на две места.
джантите ги написах по памет, и съм напълно склонен да се съглася. Единственото, за което съм сигурен, е че бяха по-тесни от 7" (7J) но дали 6.5 или 6 бяха не помня.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gore6tiq

Благодаря Ви за любезно и точно предоставената информация. Интересуваме как се сменя маншон на скоростен лост-начин на разглобяване.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...