Jump to content
no1else

Тампони за CRV

Recommended Posts

Здравейте колеги, имам ЦРВ 98-ма година което има нужда от някой и друг нов тампон. Бихте ли споделили от къде и какви тампони пазарувате и евентуално сте доволни. Потърсих из онлайн магазините които ползвах за Сивика и гредаааааа. Не намерих от твърда гума (Hardrace), почти няма и избор за полиуретанови (само някакви зверски overpriced-нати на Whiteline). Прегледах и линковете за общите поръчки от Щатите и там пак ги няма половината тампони по окачването. Интересуват ме предимно тези по предницата (4-те за двете страни на горните предни носачи и комплект за предни долни понеже този на амортисьора като го видях на какво прилича и ми се доплака), задите големи също са ми скъсано яко и са за смяна. Споделете мнение/опит моля. Като го погледнах отдолу то си е голям Сивик, но за големия Сивик няма тампониии :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги, имам ЦРВ 98-ма година което има нужда от някой и друг нов тампон. Бихте ли споделили от къде и какви тампони пазарувате и евентуално сте доволни. Потърсих из онлайн магазините които ползвах за Сивика и гредаааааа. Не намерих от твърда гума (Hardrace), почти няма и избор за полиуретанови (само някакви зверски overpriced-нати на Whiteline). Прегледах и линковете за общите поръчки от Щатите и там пак ги няма половината тампони по окачването. Интересуват ме предимно тези по предницата (4-те за двете страни на горните предни носачи и комплект за предни долни понеже този на амортисьора като го видях на какво прилича и ми се доплака), задите големи също са ми скъсано яко и са за смяна. Споделете мнение/опит моля. Като го погледнах отдолу то си е голям Сивик, но за големия Сивик няма тампониии Публикувано изображение

 

Здр. колета и аз имам 98 ср-в. Скоро смених тези тампони и ги взех от "ауто хит", но от централния склад. Намира се успоредно на ул. "Козлодуи ." веднага след бул. "М. Луиза" посока "Орландовци" ще го намериш лесно. Там продавачите ще ти предложат няколко варианта и сам се избери какво ти харесва. Преди да си купя СР-В имах ауди В-4 и там цените са различни тоест доста по високи. Тези тампони за хондата ще ти излязат около 50 лева. Аз съм за сега доволен от тях.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...