ManiaK 390 #1 Публикувано 17 Май, 2013 Здравейте колеги, имам нужда от малко инфо. Имам едно касетофонче на BOSE (оригиналното от Accord 6), но е кодирано а аз нямам код. Има ли някой някаква идея къде във Варна могат да ми го разкодират. Всякакви телефони, адреси и каквито и да било координати на разни хакери ще са ми от полза. Другия вариант е ако някой има мноооого сериозни връзки в Юби КО или Бултрако та да ми дадът кода (след заплащане от моя страна естествено), НО нямам номера на рамата на колата от която е свалено касетофончето. Всички други серийни и парт номера ги имам.Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
POPOVSS 0 #2 Отговорено 19 Май, 2013 Здравей ,преди време имах същия проблем. Пообиколих малко, разочаровах се, но после се убедих колко малко чете българина - можеш ли да се добереш до сервизните документи на Акорда? При мен се оказа че кода е написан там със страхотно нечетлив почерк , но вече всичко е ОК. Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове