Guest eternity #1 Публикувано 17 Декември, 2006 харесах си една инвалидна 4 ген сивик но понейе нали мн се шуми за жлизанито ни в евросаиуза дали да не исчакам 2007-ма аз честно казано не вярвам количките да станат по евтини и още януари за моите 3000левчета да си зема 5ген Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Krelion #2 Отговорено 17 Декември, 2006 Спокойно ще станат,ама маи не можеш да вкарваш преди 93.Нека ти дам един съвет.Ако ще питаш подобни работи както виждам си направил няма нужда да пускаш три теми!Еми напиши всичко в една пак ще те разберем....... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest eternity #3 Отговорено 18 Декември, 2006 извиняваите за това но сам много обаркан и в главата ми се бласкат 200 вапроса и затова без да искам пусках 2 теми а третата е с друг вапроса и още нещо според вас колите като цяло ли ще поевтинеят или само вноса а тея дето са от собственик в бг какво ще стане Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Policman #4 Отговорено 18 Декември, 2006 Не се знае,но най -добре се котират колите на колегите от клуба Изчакай малко ,не бързай!То е вярно,че като си без кола и полудяваш,но по-добре не бързай !Събери няколко оферти,даже дай някоя кинта отгоре ,но вземи нещо по -поддържано,да не ги даваш после за ремонти Като цяло и за 3000лв ще си намериш ,що годе някое Хонде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest hEka #5 Отговорено 18 Декември, 2006 (Редактирано) моят съвет е изчакай и то не заради това че идва 2007, а просто събери още малко пари. аз също бях с 4000 и малко и щях да се фърля на една инвалидна 5г. Добре че имам разумни родители и ми изпадна добра оферта за 6г. Така че се оглеждай и събирай купуването може да трае дълго особено ако нямаш достатъчно средства. Редактирано 18 Декември, 2006 от hEka Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zarrick #6 Отговорено 18 Декември, 2006 моят съвет е изчакай и то не заради това че идва 2007, а просто събери още малко пари. аз също бях с 4000 и малко и щях да се фърля на една инвалидна 5г. Добре че имам разумни родители и ми изпадна добра оферта за 6г. Така че се оглеждай и събирай купуването може да трае дълго особено ако нямаш достатъчно средства. Къде успя да я намериш тая 6г. за 4000. Аз от половин година се оглеждам и нищо за под 6 не съм видял. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest D16A8 #7 Отговорено 18 Декември, 2006 моят съвет е изчакай и то не заради това че идва 2007, а просто събери още малко пари. аз също бях с 4000 и малко и щях да се фърля на една инвалидна 5г. Добре че имам разумни родители и ми изпадна добра оферта за 6г. Така че се оглеждай и събирай купуването може да трае дълго особено ако нямаш достатъчно средства. Къде успя да я намериш тая 6г. за 4000. Аз от половин година се оглеждам и нищо за под 6 не съм видял. Той е писал "инвалидна". Такива съм виждал с малки дефекти по 1500-2000 евро в Германия. Това, че тука "търговците" (мошенниците) каквито се повечето искат баснословни суми, не значи че това е реалната цена. Да не говорим, че те ги намират доста по-евтино от обявите в mobile.de Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #8 Отговорено 18 Декември, 2006 бате поизчакай че с тез инвалидни коли е малко куцо пък и за тези пари та и по-малко можеш да си намериш и неинвалидна 4генерация Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове