Jump to content
Guest eternity

инвалид вапрос

Recommended Posts

Guest eternity

някои запознат ли е достатачно за да ми разясни накратко всички предимства и недостатаци да си купиш кола която е регистрирана на инвалид понеже си харесах една но се оказа че е регистрирана на инвалид и остава още една година от инвалидността и нз какво да правя :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ashes

някои запознат ли е достатачно за да ми разясни накратко всички предимства и недостатаци да си купиш кола която е регистрирана на инвалид понеже си харесах една но се оказа че е регистрирана на инвалид и остава още една година от инвалидността и нз какво да правя :D

Най-голямото предимство е че ти се разминава митото. А за мен, най-големия недостатък е че колата още година няма да е твоя!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest RoadRaceR

А имайки впредвид кво се случва след 14 дена ...нема никъв смисъл от далаверата с инвалида ! Лично мнение ! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest eternity

тя колата си е вече в бг от сума време и ако я зема какав е недостатака аз сам от пловдив а инвалида бил в ловеч и направо незнам :Dп.с.а какво ще стане след нова година това не ми се вярвя колите да паднат за една нощ това ще е процес поне половин година затова мисля още сега да се сдобия с една 4генерация

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The Pit Bull

Ако я закупиш гледай да си извадиш декларация ,че инвалида и неговите наследници нямат претенции ,и че колата не е закупена с негови средства.Не плащаш данаци.От 01.07 колите нов внос трябва да са след 93г. и да имат АВS(гласувано в НС),за втора употреба няма Мито,ДДС но ще се плаща Еко такса от 250-300лв. нагоре.За 4г.ще много трудно да си вкараш (мойе на части но после узаконяването е да си Еб..........)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest eternity

момчета точно това обяснявам че тя колата няма да се вкарва от ван защото е вече в бг отдавна ама е регистрирана на инвалид и това ме плаши малко защото не сам осведомен какви са недостатаците аз искам да си е моя не на инвалида :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest preludefan

момчета точно това обяснявам че тя колата няма да се вкарва от ван защото е вече в бг отдавна ама е регистрирана на инвалид и това ме плаши малко защото не сам осведомен какви са недостатаците аз искам да си е моя не на инвалида :D

До сега беше така:Караш с пълномощно и когато изтече срока / 3 год / си я прехвърляш.За целта трябва да пише в документа,че имаш право да я продаваш на трето лице + сам на себе си.А също и декларация от инвалида за настоящата год. че не дължи данъци на д-вата,ако е семеен това се иска и от останалите членове на сем.А как ще е след 01.01.07 -кои знае! :D Маи по добре да изчакаш 1-2 седмици.Не е толкова много,а и едва ли някои ще бърза да купува,докато още не е много ясно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest eternity

маи си прав колега но то сигурно ще се разбере чак кам края на януари как ще е работата :D а аз си нямам количка сега :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...