Jump to content
LAMER

Турбо от Skyline GTR, с минирамхорн изпускател, блоу офф и Ал. ролка за коляновия вал

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Продавам минирамхорн изпускател, тръбен, за д серия и турбо от нисан скайлайн гтр, скерамична топла перка(два пъти по-лека от метална такава).

Изпускателя е хромникелов, с повторени заварки,както знаете чайнизите се цепят по тях, ако не се повторят.

Турбото е с водно охлаждане, хлабина внормите, не опират перките и до последно е работило без проблем. Не изпускат семерините, не харчи масло. Към него има актуатор и гейт(заводски на 0.7бара), заедно с чугунения даунпайп. На d16z6 турбото прави фул бууст на около 3200 -3500 в зависимост от предавката, а започва да спуулва по-рано - около 2500 Идеално, за надуване на д серия, на сток карантия.

Имам и бин за z6 с това турбо/изпускател.

Снимки: http://postimg.org/gallery/1hg0pg9s/879657b1/

Цена за комплекта 600лв(не се продават отделно)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Блоу офф, от мистубиши ево 8, пъти по-добро решение, отколкото някое менте, за същите пари.

Снимка: http://i684.photobuc...03/PICT0045.jpg

Цена - 130лв

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Алуминиева ролка, за колянов вал, д серия, с премахната писта за клима. Плановете ми се променят,така и не стигнах да я монтирам. Не знам колко тежи, при интерес ще претегля, на електронна везна.

Снимки: http://postimg.org/g...nzwwc/f1468629/

Цена - 60лв

За контакти ЛС или скайп lamer(второто не се препоръчва)

Редактирано от LAMER

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ролката замина. Комплект изпускател, турбо и бов 690лв Остава ви кулер с пътища да добавите и сте готови за турбиниране Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма ли желаещи да турбинират д серия Публикувано изображение Сетъпа е за около 200-210кс, малко под лимита на заводските карантии на д16.

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По всяка вероятност нещата ще са на моята кола, за събора на японските автомобили, ако до тогава някой не ги отнесе. Не знам какво им се чудите, давам и бин за z6(настройки Теодор Айнаджиев) - демек няма да ходите на дино и спестявате едно 350+лв. Всъщност мога да добавя и цял суап z6, като ще измислим по-комплексна цена - сега е момента някой да засили ;)

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...