AnabolyC 0 #1 Публикувано 12 Май, 2013 Здравейте колеги имам един проблем с спортните пружини за 5 ген хеч. Значи предните пружини ги сложих и стана перфектно но задните вместо да ми свали даже ми дигна с 1-2 пръста и искам да питам дали задните може да ги отрежа за да се свлече малко.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AnabolyC 0 #2 Отговорено 12 Май, 2013 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
no1else 162 #3 Отговорено 12 Май, 2013 (Редактирано) С колко трябва да свалят тези пружини бе колега ? Струва ми се че си направил каквото бях и аз :)/> разменил си предни със задни :)/> предните са по-твърди, а в някой случаи и малко по-високи понеже носят тежестта на мотора. Задниците на 5ген са като перце и от там ти идва тази разлика.ПС: за да ти падне толко предницата пружината трябва да сваля с около 55-60мм, а това е нежъзможно за каране. Размени им местата и всичко ще си дойде по местата. Предполагам че пружините ти трябва да свалят около 35-40мм така като ги гледам. И аз ги бях разменил и като я пуснахме долу не можахме да извадим лапите на повдигача защото колата легна на тях Редактирано 12 Май, 2013 от no1else Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове