Ryuugan 251 #1 Публикувано 11 Май, 2013 Колеги, в ЕГ5 суапнах б16а1 свален от ЦРХ. Разлика има ли в полуоските за сивиците и црх-овете? Притеснява ме, че има едно тракане, което разтриса целия автомобил в левите завои и във вдлъбнатини на асфалта. Тоест когато предницата потъва надолу. Тракането идва от дясната(късата) полуоска и/или карета. Въпросът ми е дали самите карета правят проблема или цялата полуоска трябва да сменя? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
freesoul 125 #2 Отговорено 11 Май, 2013 Мисля, че на CRX полуоските са няколко мм по-къси и при потъване явно тръгват да излизат . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Triple "H" 47 #3 Отговорено 11 Май, 2013 Най-вероятно дясното вътрешно каре е разбито! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ryuugan 251 #4 Отговорено 13 Юни, 2013 Колеги, има ли разлика между дясна и лява полуоска освен в дължината ?Окза се, че имам 3 полуоски с различни дължини, едната която пасна идеално, една по-дълга от нея и една по-къса. И трите пасват и се монтират от страната на скоростната кутия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове