Стоян 1 #1 Публикувано 11 Май, 2013 Здравейте колеги от около 3 седмици се чува едно тропане от ляво при завиване на пълно навито волан го няма само при леко навит тропането е тъпо сменял съм външно каре!!!някакви идеи тампони на носачи кормилни накрайници?!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SandokanD14 1 #2 Отговорено 11 Май, 2013 (Редактирано) Здравейте колеги от около 3 седмици се чува едно тропане от ляво при завиване на пълно навито волан го няма само при леко навит тропането е тъпо сменял съм външно каренякакви идеи тампони на носачи кормилни накрайници? Колега, при мен се получи същото след смяна на преден маншон. Проблемът беше, че болта на главината трябва МНОГО ДОБРЕ да се затегне, трябва да се използва някакъв ключ с лост, защото след първото уж добро затягане тръгнах из града и така тропаше. Хвани гумата на 180 градуса и я дърпай/бутай наляво надясно, нагоре и надолу, ако има свободен ход, значи иска да се затегне още, ако не, значи трябва да търсиш проблема другаде. Успех ! Редактирано 11 Май, 2013 от whili225 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Triple "H" 47 #3 Отговорено 11 Май, 2013 Здравейте колеги от около 3 седмици се чува едно тропане от ляво при завиване на пълно навито волан го няма само при леко навит тропането е тъпо сменял съм външно каренякакви идеи тампони на носачи кормилни накрайници? Малко си написал... Ако тропа при неравности и десен завой вероятно горен ляв шарнирен болт ти е за смяна! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове