Jump to content
Guest APOLON

Опит за разбиване

Recommended Posts

Guest APOLON

КОлеги днес, когато се качвах на хондичкаата забелязах , че някои се е опитвал да ми разбие ключалката на дясната врата. Някои се е опитвам да ми краде колицата. Сега ключалката е леко разбита, ключа влиза ,но до половина и не може да се използва. КАКво ще ме посъветвате да правя, колата си е още е застрахована , възможно ли е да са се пробвали ,защото този месец на 28 30 някъде изтича, а на лепенката пише 12 ти месец??Сега като отида при застрахователите, дали ще има някаква полза да пиша .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone

Сега като отида при застрахователите, дали ще има някаква полза да пиша .

мисля че трябва да отидешдругият вариант е някой ''шмрък дроги дрог'' да се е опитал да гепи нещо от вътре

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Кофти работа. Съмнявам се някой да е искал да краде колицата , по-скоро нещо да ти гепи .Аз също те съветвам да идеш до застрахователя.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest pitbull

да при застрахователите задължително. (дано да не са ДЗИ) а иначе тези копе............ца ако гепна някой ще го возя под колата :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Искали са да ти вземат нещо от колата :) ,ако си имал монетки нещо туй-онуй ;) Но бягай още утре при застрахователите,за да си покриеш бравата ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

А може и хора на твоите застрахователи да са но като са видяли до коя дата е застраховката да са се отказали това им е редовна практика :D бегай при застрахователите да си плащат за гяволията

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...