Jump to content
Guest 1net

среща в София

Recommended Posts

Guest meraklia

Здрасти на всички,разбрах че пак ченгетата са се опитали да ви ебават,те като не могат друго това им остава

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TRERAME

Ами направиха се на интересни :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest meraklia

Сега като влезем в европа дали ще им дадат ламборджинита на тия,като полицията в италия

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Стига с глупустите колеги ;) Хората си вършат работата! Додоха, видяхя че няма изцепки, провериха за някоя скрита лимонка и кой от къде е :) Не става въпрос за заяждане. Ако ни бяха подкарали по точката на закона, щеше да има последствия! Ако дойдат пак следващия път, надявам се да получат същото спокойно съдействие, за да не разваляме доброто впечатление, което сигурен съм оставихме у тях ( за разлика от други клубове) :) Надявам се и да имат чувство за хумор и да не се засегнат за колажчето :D Честита коледа на всички! И умната :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone

Стига с глупустите колеги ;) Хората си вършат работата! Додоха, видяхя че няма изцепки, провериха за някоя скрита лимонка и кой от къде е :) Не става въпрос за заяждане. Ако ни бяха подкарали по точката на закона, щеше да има последствия! Ако дойдат пак следващия път, надявам се да получат същото спокойно съдействие, за да не разваляме доброто впечатление, което сигурен съм оставихме у тях ( за разлика от други клубове) :D Надявам се и да имат чувство за хумор и да не се засегнат за колажчето ;) Честита коледа на всички! И умната :)

:)и чакаме снимки Редактирано от didone

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest prelude

Абе,колеги,честита Коледа първо.а после да попитам-няма ли филмчета някакви от срещата?аз един път да дойда когато всички бързи Хонди са в сервиза и да понапляскам някой и да не снимате.....срамота.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

евала :) така се прави !хубава срещичка сте си спретнали :worthy: мале нямам търпение да дойде националната през 2007 :huh: и пак да има много бързи хонди :plane:, японци :zen: от :bg: произход и много :beer::drunk: ... :D аве дет се вика !!!

Редактирано от Founder

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Снимки и от мен:http://www.hondabg.com/photos/meeting_2006-12-24/Има и малко клипчета, но не съм снимал всичките дърпания, щото леко позамръзнах. :worthy:А ето и обещания от колегата календар:http://www.hondabg.com/photos/Honda%20The%...of%20Dreams.pptСрещата беше екстра. !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Asenski

И пак няма как се наказва GOLF GTI (Малкия 2.0 115коня).С 1.4 Stock .А щяха да го накажат и още само че се появи закона.П.С.Весела коледа на всички и приятно искарване на новогодишния празник. :beer::zen::huh::bg::plane::drunk::worthy::) !!! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest prelude

Снимки и от мен:http://www.hondabg.com/photos/meeting_2006-12-24/Има и малко клипчета, но не съм снимал всичките дърпания, щото леко позамръзнах. !!!А ето и обещания от колегата календар:http://www.hondabg.com/photos/Honda%20The%...of%20Dreams.pptСрещата беше екстра. :worthy:

Викторе,незнам дали си заснел всички гонки,но мерси че поне мен ме има.веднъж и аз да взема да спечеля с мойта каручка:plane:при това го има на запис.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...