Guest 1net #1 Публикувано 17 Декември, 2006 24-ти дек. Последната неделя се пада 31-ви така че давайте да я дръпнем на 24-ти Час: 13:00 Място: Зад булгарплод. карта: Айдееееее давайте да я изпращаме тази 2006 да видим какво ще ни предложи следващата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #2 Отговорено 17 Декември, 2006 хайде така е по-добрепък и ако има снежец ше се попързаляме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest johnyboy #3 Отговорено 17 Декември, 2006 ако има снежец ше се попързаляме От твойта уста в ...... Там сме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #4 Отговорено 17 Декември, 2006 чудеееееесно там сме ... и дано да има сняг Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Antony #5 Отговорено 17 Декември, 2006 (Редактирано) Там съм. Да видим шейната на дядо коледа как се пързаля Все пак има 90 еленчета във впряга Редактирано 17 Декември, 2006 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MpaBkaTa #6 Отговорено 17 Декември, 2006 Аз ще донеса сърмички. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dragorip #7 Отговорено 17 Декември, 2006 май май моята шейничка ще пропусне пързалката а на вас приятно пързаляне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gore6tiq #8 Отговорено 17 Декември, 2006 abe to i shqg da hqma nie moje da se podhlaznem s nqkoq doma6arka! Vijdam 4e nqkoi gotvqt mezeta. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MonsterOOD #9 Отговорено 18 Декември, 2006 Там съм този път и аз идвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest -=airman=- #10 Отговорено 18 Декември, 2006 Офф, на курсове съм всеки уикенд от месеци насам.. но не и този! идвам и аз. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #11 Отговорено 18 Декември, 2006 Офф, на курсове съм всеки уикенд от месеци насам.. но не и този! идвам и аз.е не я ли взе тая книжка вече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest -=airman=- #12 Отговорено 18 Декември, 2006 Офф, на курсове съм всеки уикенд от месеци насам.. но не и този! идвам и аз.е не я ли взе тая книжка вече :P не, свършиха прасенцата и вече по-трудно се взимат книжки ... в интерес на истината имам преживявания по темата "книжки и талони":направиха ми акт на 10-ти декември, та ще бъда един от първите, взел си обратно талона след като сме вече в ЕС... по ТВ чух, че вече не ти дават талона обратно преди да си платил глобата, та ще видим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Asenski #13 Отговорено 18 Декември, 2006 Този път съм там!За миналия път нямах интернет и не разбрах как? кога? И т.н. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #14 Отговорено 20 Декември, 2006 (Редактирано) 1нет какво стана със смяната на датата ... ще я напишеш ли ? или достигнахте до споразумение за 24-ти ? Редактирано 20 Декември, 2006 от lookcho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #15 Отговорено 20 Декември, 2006 какво споразумение?!?!? не надушваш ли диктатурата ДАТАТА НА СБИРКАТА Е 24-ти дек. 2006 ЧАСЪТ: 13:00 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #16 Отговорено 20 Декември, 2006 Ще гледам да си донеса задника Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #17 Отговорено 20 Декември, 2006 (Редактирано) какво споразумение?!?!? не надушваш ли диктатурата ДАТАТА НА СБИРКАТА Е 24-ти дек. 2006 ЧАСЪТ: 13:00 само ми кажи това с бой ли го постигаш или по финансов път ? П.П. лоша работа ... аз май няма да мога да дойда Редактирано 20 Декември, 2006 от lookcho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #18 Отговорено 20 Декември, 2006 Ще гледам да си донеса задника ако можеш да седиш в двете коли едновременно няма да ти се разсърдим пък и то ше ти е удобно с десен и ляв волан айде дано се получи готина среща и да се съберем повечко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Pancho #19 Отговорено 20 Декември, 2006 Аз не съм идвал там.Ама да не е някъде където да ти паднат ушите от студ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Asenski #20 Отговорено 21 Декември, 2006 Аз не съм идвал там.Ама да не е някъде където да ти паднат ушите от студ Ми според теб на широко и голямо без място да се скриещ освен в колата дали ще ти паднат ушите от студ аз съм там въпреки всичко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN #21 Отговорено 21 Декември, 2006 Айде и аз съм там с новата кола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #22 Отговорено 21 Декември, 2006 И с нов аватар като гледам...... е трябваше да го промениш малко поне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN #23 Отговорено 21 Декември, 2006 Ми тя колата си е баш такъв цвят.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #24 Отговорено 21 Декември, 2006 какво споразумение?!?!? не надушваш ли диктатурата ДАТАТА НА СБИРКАТА Е 24-ти дек. 2006 ЧАСЪТ: 13:00 да ви се не види диктаторите, 24ти е бъдни вечер - коледата остана единствения празник, по който все още си ходя на село!31ви изглежда доста по-удобно ... ама да не внасям смут, весело изкарване ... искаше ми се да видя жорето как ще дойде с 2те коли едновременно ... а задника му се влачи по земята между двете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest johnyboy #25 Отговорено 21 Декември, 2006 ... искаше ми се да видя жорето как ще дойде с 2те коли едновременно ... а задника му се влачи по земята между двете Ще има снимки И с нов аватар като гледам...... е трябваше да го промениш малко поне Ми тя колата си е баш такъв цвят.... Ами сега Бояджия или фотошоп Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #26 Отговорено 21 Декември, 2006 какво споразумение?!?!? не надушваш ли диктатурата ДАТАТА НА СБИРКАТА Е 24-ти дек. 2006 ЧАСЪТ: 13:00 да ви се не види диктаторите, 24ти е бъдни вечер - коледата остана единствения празник, по който все още си ходя на село!31ви изглежда доста по-удобно ... ама да не внасям смут, весело изкарване ... искаше ми се да видя жорето как ще дойде с 2те коли едновременно ... а задника му се влачи по земята между двете Ще изпуснеш много забравяш ако впрегна и 6-тата генерация мога да дойда и като дядо Коледа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vanyboy #27 Отговорено 21 Декември, 2006 (Редактирано) И аз ще дойда с най-голямо удоволствие Ще звънна един тел и на trerame (че скоро не се е мяркал из форума гледам) Кофти че много сняг но за това си има обувки Редактирано 21 Декември, 2006 от vanyboy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #28 Отговорено 23 Декември, 2006 ще се видим утре че ми домачня Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 16V #29 Отговорено 23 Декември, 2006 Аз най после разкарах шиб*ното 19 16V ,но все о6те несъм се сдобил с HONDA така4е 6те дойда със служебния PARTNER Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #30 Отговорено 24 Декември, 2006 Аз най после разкарах шиб*ното 19 16V ,но все о6те несъм се сдобил с HONDA така4е 6те дойда със служебния PARTNER ЧЕСТИТО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest blueeye #31 Отговорено 24 Декември, 2006 К'во стана няма ли да видим снимка на оная бялата кола на феновете на Хонда клуба Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #32 Отговорено 24 Декември, 2006 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #33 Отговорено 24 Декември, 2006 Някаква мода е Опелджиите да си лепят лепенки на нашия клуб Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest blueeye #34 Отговорено 24 Декември, 2006 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #35 Отговорено 24 Декември, 2006 Заради тия юнаци малко станахме на шушулки докато направят справка на 40човека Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #36 Отговорено 24 Декември, 2006 Заради тия юнаци малко станахме на шушулки докато направят справка на 40човека е някои не си дадохме дукоментити на тези "фенове" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Asenski #37 Отговорено 24 Декември, 2006 Фотографи навсякъде снимки няма все още Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest johnyboy #38 Отговорено 24 Декември, 2006 Най-важната снимка я има Браво Баце Трябваше да се снимаме около ...... за спомен, ама в тоя студ и идеите ми бяхя замръзнали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vendo1.6 #39 Отговорено 25 Декември, 2006 Требва некви снимки и клип4ета да има ! Доколкото си спомням има6е няколко репортера на сбир6тината ? Ако ги ка4ита 6те е супер ! ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ !!!!!!!!!!!!!!!!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o #40 Отговорено 25 Декември, 2006 Ехе хе еее е е е е , я раздухайте кво точно е станало че ми е много любопитно?Знам , някои ще ми каже - "ами да си дошъл н асрещата и щеше да знаеш", - ама ми е малко дале4ко, та затова така любопитсвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове