Jump to content
Guest 4u6kata

Имам аз едно странно желание:)

Recommended Posts

Guest 4u6kata

Ако не ви представляа проблем да ми кажете кога ще е следващата среща на булгар-плод. Не за друго ами исках ако някои е навит да се дръпнем с моита кошничка, интересуват ме хонди 130-160 коня. Няма значение ВТЕК или не... Моита е 130к.с. Интересно ми е защото имах преди CRX 136к.с. и каточели тази сега върви с пъти повече :) Може и на Л.С.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

сбирките са ни последната Неделя от месеца. Този път обаче се пада 31-ви и май ще е най-добре да я направим на 24-ти този месец. Гледай "Общи дискусии" там пускаме важна тема :) което ме подсеща да пусна една ;)иначе ако метеорологичните условия позволяват, винаги ще се намери някой да се пусне с теб... просто ела.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Blondy

Вчера имаше там среща на Renault club и е имало доста куки и доста учебни коли, та всичко е пропаднало. Тъкмо се събрали и дошли куките и айде кой от къде е. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 4u6kata

сбирките са ни последната Неделя от месеца. Този път обаче се пада 31-ви и май ще е най-добре да я направим на 24-ти този месец. Гледай "Общи дискусии" там пускаме важна тема ;) което ме подсеща да пусна една ;)иначе ако метеорологичните условия позволяват, винаги ще се намери някой да се пусне с теб... просто ела.

;) Куките гонят всичко щото им пречиме да с плющят там ... :) Ами иначе ще следя кога ще сте там пак ;) Дано всико е наред с времето ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

Вчера имаше там среща на Renault club и е имало доста куки и доста учебни коли, та всичко е пропаднало. Тъкмо се събрали и дошли куките и айде кой от къде е. ;)

За сега на нас не са ни правили проблем, да чукам на дърво. Винаги са били там но само са си седяли и блеели, без да правят нищо. Даже си тръгват с яко пилеж на гумите ;) . Предполагам че сме малко по-разумни и не правим глупости като феновете на Рено :) . Не съм бил там такаче не да не ми се обиди някой, но сам си правя изводите. ;) Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Предполагам че сме малко по-разумни и не правим глупости като феновете на Рено :D . Не съм бил там такаче не да не ми се обиди някой, но сам си правя изводите. :D

Заеби тая работа... просто сме имали късмет. Ако си седим кротко има шанс да не ни гонят, ма при наличието на постоянни гонки, няма да ни търпят много.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 4u6kata

Ами ако всичко наистина е кротко няма защо да ви закачат. Аз никога не съм ходил там още :) Само съм гледал снимки че там се събирате. А как е пътната настилка има ли дупки или неравности :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Гадничка е но става, особено ако се стартира малко по-напред от края и се внимава за една малка неравност на края на правата....С тия снегове и студ обаче вече трябва доста да се внимава, щото си става опасно на тесни участъци с над 120....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MonsterOOD

Ако не ви представляа проблем да ми кажете кога ще е следващата среща на булгар-плод. Не за друго ами исках ако някои е навит да се дръпнем с моита кошничка, интересуват ме хонди 130-160 коня. Няма значение ВТЕК или не... Моита е 130к.с. Интересно ми е защото имах преди CRX 136к.с. и каточели тази сега върви с пъти повече :D Може и на Л.С.

Колега с удоволствие бих се пуснал макар да съм с 90 кобилки, важното е купон да става

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 4u6kata

Ако не ви представляа проблем да ми кажете кога ще е следващата среща на булгар-плод. Не за друго ами исках ако някои е навит да се дръпнем с моита кошничка, интересуват ме хонди 130-160 коня. Няма значение ВТЕК или не... Моита е 130к.с. Интересно ми е защото имах преди CRX 136к.с. и каточели тази сега върви с пъти повече :) Може и на Л.С.

Колега с удоволствие бих се пуснал макар да съм с 90 кобилки, важното е купон да става
Ами аз конкретно се целя в по-палавите Хонди :D Твоита съм я виждал в бизнес парка(Хондата),акое тази де :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Сбори ли са ве4е с някой :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 4u6kata

Ами не още :) Ваща среща по коледа беше маиче и нямаше начин :) Чакам инфо за следващата среща. Пак ли последната неделя на месеца или и по-скоро ще има :D

Редактирано от 4u6kata

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

Колега здравей за много години щом искаш мога да ти уредя дрьпка с една 150 коня момчето я има от кажи речи 2 месеца пиши от каде си може да си уредите един старт ако си навит пиши може и на лични пиши от кеде си и т.н. за да видим каде ще е удобно :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bojeto

аз съм навит да се премеря с тая 150 коня дет е да видя как стоят нещата ;) може и на лс :thumbs1: да се разберем нещо само да е след 1 седмица ,че колата я сполети нещастие и утре ще се ремонтира :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

Ок колега носят се легенди за твоята хондела ще му кажа на момчето с хондата става за след 1 седмица ако висчко е наред може да си направите един ластик :D и неговата ще влиза малко в бокса за смяна на масло агенажен ремьк накладки така че след една даже ако трябва и две седмици няма проблеми ще ми се да видя твоята машина :thumbs1:;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 4u6kata

Троина среща ли надушвам ;) Няма да се смеете много еи , 4е моита е 130К.С. по документи, но мисля че има въздух в нея още. Ако искате като сте готови след седмица или 2 да се видим някаде из София и да ги пускаме :thumbs1: Важното е феърплеи да има ;) Ч.Н.Г на всички :D П.С. Пишете в тази тема да се доразберем!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bojeto

мене ме сполетя нещастие няма да смогна за 1 седмица друг път ще е :weights:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vendo1.6

Може някои слън4ев ден да ги премериме,нямам ни6то против ! Аз съм с 124кс. Црх

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...