Guest kicko #1 Публикувано 16 Декември, 2006 Здрасти, от известно време се заглеждам в един рекламен билборд, и реших най-после да посетя сайта да видя дали има по-детайлни снимки. Чак там разбрах че модела се казва SNA749 Sportura F1 Honda Racing Team ! Как да не се влюби човек ?!? Та (ако някой се чуди за кво пускам тази тема), реших да го споделя да му се порадвате и вие: ето официалната страница http://www.seikowatches.com/sportura/index.asp ето малко рекламни постери: този е някакъв друг модел: и рекламно филмче (което при мен не върви много добре - прескача кадри и е малко на бързи обороти) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hronos #2 Отговорено 17 Декември, 2006 И аз го гледам билборда от давна. Все минавам от там вечер и не мога да се обадя на телефона,но един дем минах през деня и се обадих на тел. Еми и цената му е добра-890 лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kicko #3 Отговорено 17 Декември, 2006 ами има хора за които това не е проблем... аз пък само ще си го гледам на картинка иначе, из нета го има на цени около 390$, тука в BG пак ни бръснат яко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #4 Отговорено 17 Декември, 2006 Лелеееее аз както съм фен на часовници направо ей така ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest element #5 Отговорено 17 Декември, 2006 Тихо,тихо,че...и аз с тая мойта watch-мания......май ще се продава скутера ме съмнява Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest surr3a1 #6 Отговорено 18 Декември, 2006 (Редактирано) Аз от доста време го знам този модел и много се радвам, че някой реши да го вкара в БГ. По времето когато бях решил, че ще си взема моя - нямаше никой който да ги вкарва. Затова си го купих от Израел на една от командировките. Обаче аз не обичам гумени верижки и затова предпочетох неговия събрат с металната а именно това: Редактирано 18 Декември, 2006 от surr3a1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове