Jump to content
Guest the_crow

Е няма такава лудница :)

Recommended Posts

Guest Hronos

Пояснявайте за какво става въпрос като давате препратки към такива сайтове.

Преди малко ми се инсталира без да ме пита някакъв Секюрити Толбар и ме направи див и щастлив за 10 мин. само.Наложи ми се да върна датата на компа със Систем Рестор,за да се оправя.

Това което си дал иска да ми ъпдейтва,Флаш Плеъра.Но нищо не му разрешавам да ми ъпдейтва че ми се разгони фамилията до преди малко от тоя нахален секюрити Толбар.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest the_crow

Пояснявайте за какво става въпрос като давате препратки към такива сайтове.

Преди малко ми се инсталира без да ме пита някакъв Секюрити Толбар и ме направи див и щастлив за 10 мин. само.Наложи ми се да върна датата на компа със Систем Рестор,за да се оправя.

Това което си дал иска да ми ъпдейтва,Флаш Плеъра.Но нищо не му разрешавам да ми ъпдейтва че ми се разгони фамилията до преди малко от тоя нахален секюрити Толбар.

Много съжалявам ако съм ти навредил с нещо !!! При мен просто си тръгне не забелязах да има някакви проблеми.

П.П. Става дума за един доста бързо развиващ се спорт ... ама не мога да го опиша по-подробно просто трябва да се види :blink: Има филмчета които се гледат с флаш плеър за които силно се съмнявам че ще навреди на някои

Редактирано от the_crow

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

и аз нищо не разбрах, за какво става думаизобщо Хроноса е прав - като давате така линк-чета към нещо "много яко, вижте го всички" по-добре дайте описание на това, за какво става дума. Малко преведено на Български описание, няма да навреди. Да знаем заслужава ли си наистина да го отваряме, или е само загуба на време

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

При мен нямаше подобни трудности малко е лошо качеството но иначе са готини клипчетата отнася се за екстремно каране на коли по улеи монтирани на стени и тавани ;):D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Няма такава изрудия! Карат си колите като скейтборди! :angry:[EDIT] в youtube.com ги има клипчетата. Напишете "qashqai car games" и... ;) P.S.> Изглежда, че това са някакви нисанчета :D

Редактирано от Didko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Тва верно е лудо. И на мен ми се отваря без проблеми.Hronos разбирам твоето раздразнение от проблема, но той е изцяло в твоя телевизор, а не и в сайта. Не можете да обвинявате някой сайт заради това, че компютъра ви няма никакви настройки и елементарни plug-ins. Със здраве.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...