Jump to content
Guest Tino

Надеждността на новите коли

Recommended Posts

Guest Tino

Колеги споделям една тема от Тойота форума , касаеща новото производство на коли в Света :cool: Според мен е интересна , а и ми е интересно да чуя и вашите гледни точки относно новите Хонди :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Asenski

Единственото нещо което бих казал е че в света на автомобилите навлиза ново поколение ДВГ.КОЙ Е ПИОНЕРЪТ?Японците със:1.Съвършен хибрид от TOYOTA//LEXUS2.Най-високооборотния автомобил с ванкелов ДВГ от MAZDA.3.Най-икономичният и чист дизел с по-малко вредни емисий от бензинов ДВГ:разбира се от HONDA 2.2 i-CTDiДруго има ли какво да се каже?ДА ИМА:4.Най-мощният двулитров ДВГ без турбо отново от HONDA 2.0 PGM-VTEC 241hpМонтиран на модела S2000 :cool::) Аз поне не знам дали има друго това е мойто мнение! ;):);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Restless

Колеги споделям една тема от Тойота форума , касаеща новото производство на коли в Света :cool: Според мен е интересна , а и ми е интересно да чуя и вашите гледни точки относно новите Хонди :)

ще дадеш ли линк към темата в "тойота", интересно ми е какво ли са писали :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Колеги споделям една тема от Тойота форума , касаеща новото производство на коли в Света :D Според мен е интересна , а и ми е интересно да чуя и вашите гледни точки относно новите Хонди :)

ще дадеш ли линк към темата в "тойота", интересно ми е какво ли са писали :D
Тука , само да не тръгнете да спорим кой е по-по най ;) Като говоря нови говоря изцияло , не само двигателите им, здравина , интериор , дизайн ако искате ;) Всички знаем , кой продава най-много двигатели в Света :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Едно мога да кажа OLD SCHOOL RULZ :D За жалост новите колите са доста зле :) и нямам как иначе като се конкурират пряко в цените :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest blueeye

Пример от рекламите напоследък:Форд Фиеста Старт - цена 15 Клв., т.е. 7500 EUROи това е "street price" т.е. крайна цена.Значи можем да предположим, че при вносителя е дошла на около 6 КЕвроОт завода да е излязла на около 5.5К Евро.Та с какво качество са материалите вложени в тази кола и тя да струва толкова, и кой ги е произвел?(риторичен въпрос)

Редактирано от blueeye

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Няма начин .... дори високия клас се бори за цена . Новите коли са направени с цел да служат по-малко време -> съответно по-бързо се раздрънкват и прецакват . Цялата идея е човек по-лесно да си позволява да кара по-нови модели .... за добро или лошо :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

е хонда у нас си поддържат цена :blink: така че може да се предположи че има инвестиция в материали ,,, даже до чух някъде в някакво ревю на новия сивик ,че материалите са висококачествени и нямат аналог сред другите автомобили от тоя клас ... Но това нормално се вижда след 10-15 години и 150-250ККм експлоатация ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Едно мога да кажа OLD SCHOOL RULZ :D За жалост новите колите са доста зле :D и нямам как иначе като се конкурират пряко в цените :blink:

:););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest beast

Аз мога да кажа че при хонда сичко е направено мноо готино мен мноо ми харесват ма кой знай след някой друга годинка може да се види със сигурност дали са здрави колкото старите :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...