stanchevvv 67 #1 Публикувано 3 Май, 2013 Здравейте,колеги. Забелязах,че имам известен луфт или тресене във волана при следните ситуации. При селски (черен) път се усеща един луфт,или по точно как бие камъка във волана. При по-рязко спиране също тресе,като си мислех ,че е от дисковете,понеже те осезателно бяха за смяна. Е , смених ги заедно с накладки и вибрациите осезателно намаляха ,даже при плавно спиране изчезнаха , но при по рязко спиране особено при по-висока скорост още има вибрации. На какво се дължи това и какви съвети бихте ми дали? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ico Dimitrov 41 #2 Отговорено 3 Май, 2013 (Редактирано) Най-вероятно на разбити тампони,отиваш на майстор и готово Редактирано 3 Май, 2013 от MIYAMOTO Цитати Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simmart 1 #3 Отговорено 4 Май, 2013 Прегледай си тампоните на стабилизиращата щанга и шарнири на накрайниците Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
enchev87 59 #4 Отговорено 7 Май, 2013 Освен всичко изброено, виж и джантите, ако трябва баланс или изправяне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zombyy4 0 #5 Отговорено 7 Май, 2013 и на мен така ми тресеше и се оказа че прътът на волана се е прецакал на 6-та ген и го смених сьс прьт от 5-ген и няма лувтове вече:)/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове