FuckHonda 20 #1 Публикувано 3 Май, 2013 (Редактирано) Останаха малко части още Климатична перка с въздухозаборник - и конектор - 30 лева Стойка за компресор Д серия с нов лагер на паразитната ролка + монтажните болтове - 30 лева 2 тръби 10 лв./броя инсталация климатик 15 лева Частите са свалени преди няколко месеца. Снимките са от предималко. Пращам до всяка точка на България с опция за преглед! За всичко накуп цените ще са яко надолу! Варна, 0897 590 785 Имам и оригинални Хонда гайки за стоманени джанти с рингове за тазове - 16 броя по 2 лева гайката EDIT: 08.05.2013г. Инсталацията продадена. Да се счита за Ъп Редактирано 8 Май, 2013 от atoma Тема за даден продукт независимо дали се продава, купува или заменя може да бъде повдигана само по един път за една седмица /7 дни = 168 часа/. Първо и последно предупреждение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #2 Отговорено 15 Май, 2013 Ъп Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #3 Отговорено 22 Май, 2013 (Редактирано) До 29ти май всичко - 70 лева, след това отново на тези цени ;)/>Пращам до всяка точка на Европейския съюз за моя сметка. Ако сте от България по Еконт наложения платеж е ваша грижа, но с тях работя на 30% намаление !0897 590 785 маймуната или магаренцето Редактирано 22 Май, 2013 от маймуната Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #4 Отговорено 30 Май, 2013 Ъп, промото свърши, всичко на старите цени от 1вия пост, ако някой му трябва нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #5 Отговорено 8 Юни, 2013 Горе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #6 Отговорено 16 Юни, 2013 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #7 Отговорено 24 Юни, 2013 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
StarHonda 0 #8 Отговорено 25 Юни, 2013 Интересува ме перката на радиатора на климатика (Климатична перка с въздухозаборник - и конектор).Става ли Civic 6-та генерация. Мотора ми е D15Z6.Цена и доставка? За Хасково.Може ли цяла снимка че на тази перката е отрязана отгоре. Ако може и снимка на перката и от другия край.Благодаря, ще чакам отговор! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #9 Отговорено 2 Юли, 2013 Горе ааааааааайде на климатичето, че жегите започват Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #10 Отговорено 12 Юли, 2013 Следващите няколко дена на промоция на климатичните части 70 лева без коментар, стойка компресор, крепежи, нова паразитна ролка, дифузиор с перка, инсталацията на перката и тръбите по системата! !!!!! На зор съм Гайките си остават по 2 лева парчето, щото съм ги плащал по 12 долара на бройка поръчка от Япония.0897 590 785 Варна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #11 Отговорено 4 Август, 2013 Up Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #12 Отговорено 6 Септември, 2013 Айде пак съм във Варна коментар на цените Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове