Jump to content

Recommended Posts

Единият ми фар е много пожълтял,дори има разлика нощно време в светенето на фаровете.Как мога да го почистя малко.Нямам машинка за полиране .Имам разни пасти ,шкурки и мисля ,че всичко друго бих могъл да го намеря .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кофичка с вода и малко капнато веро вътре. Облепяш фара отсртани, за да не надраскаш боята. Водна шкурка 600-800-1000-1500-2000-2500 (с колко ще започнеш зависи колко е нагорял фара) всеки следващ номер шкурка заличава деругите на предишния. Търпение, силни ръце и кръгови движения без да натискаш. На винала мек памучен или вълнен парцал и полирпаста. Шкурките са по 70-80 стотинки мисля, пастата беше по спомен около 4лв (моята е насипна) ииии те така. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По добре отиди при някой бояджия да ти ги лакира , става по лесно и по трайно;)/>

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ако е потъмняла външната пластмаса, а не рефлектора вътре във фара, прочети една от от стотиците теми и следвай указанията - няма как да сбъркаш.Не повече от час работа е, материалите струват 2лв...За полираща паста ползвах евтина паста за зъби, с изтекъл срок на годност. Може да пропуснеш и едрата шкурка, ако нямаш дълбоки драскотини. Ето ти снимка с резултата при мен върху единия фар и всички необходими "инструменти" (долу вляво) :

post-10869-0-94417700-1367689326.jpg

Редактирано от TipoMan

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...