Jump to content
Guest MonsterOOD

Уповестяване

Recommended Posts

Guest MonsterOOD

Зравейте, искам да си сложа уповестител когато ми се задейства алармата на колата. Един много ама много голям фен тука в форума преди време на една среща ми събра очетата като видяк как си извади нещо дато пейджер и излезна до види защо му се е активирала алармата. Стува ми се че тази джиджавка е много яка и стятам да си поставя такава, но нямам информация каде и за колко. Ако някой има представа нека сподели. Благодаря предварително :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CHIPSI

Към твойта аларма сигурно трябва да се добави модул , според зависи какъв и е модела.Предполагам , че всеки алармаджия като я погледне и ще ти каже колко ще ти струва тази малка добавчица

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASRacing

Има аларми на който дистанционното е като пейджър и ти изписва кой сензор се е задействал струват между 150-200лв ако те интересува такава свиркай, дори палят колата от разтояние и могат да включват и климатика.А другия вариант е да те известява на Джиесема но трябва да имаш един излишен апарат.

Редактирано от ASRacing

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kicko

Случайно попаднах на това http://www.inesauto.com/catalogue.php?cid=575 и реших че може да се добави към темата...Иначе, едни познати в Пловдив се занимаваха с разработката на такива охранителни системи за дома и колата с GSM дето се скрива някъде и ти праща смс за различни събития, но беше преди повече от 2 години, трябва да питам дали още ги правят.edit:хаха, май на този горния сайт и такива има, не бях забелязал : http://www.inesauto.com/product.php?iid=506"съвместими с ериксон", доколкото си спомням и моите познати бяха така, управляваха ериксон Т1810 или 1018, много дърт модел, ама пък доста евтин и затова подходящ за целта.

Редактирано от kicko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MonsterOOD

ок мерси за одговорите и траницата интересна е, а ASRacing най вероятно ще се чуем с тебе за алрмата след нова година :blink: нали уш дядо коледа ама бала :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...