Guest iSpider #1 Публикувано 15 Декември, 2006 Ето на какво интересно четиво попаднах в Пежо форума: Истинска история, взета от www.bmwpower-bg.net/forums...аз пък я прекопирах от Hardware.bg...може и някой да я е чел, ама другите ще се посмеят хех"Онзи ден си карам съвсем лежерно от Невски надолу към Народното събрание, с цел на "Цар Освободител" да направя ляв завой, за да се включа в Цариградско. И докато си карам по павенцата и почват да ми се разпадат пломбичките (ебати окачването!) - а Пежо де пфффф , някакъв състезател с жълто мисля, че беше, рено клио, започва още зад мен някакъв невероятен слалом, ха наляво, ха надясно, засича, хората му свиркат, но той не ебава, а напротив - продължава с още по-голямо настървение да криволичи между двете колони и накрая заема някаква неопределена позиция по средата, като не е ясно наляво ли ще завива, напред ли ще кара, надясно ли, никой не знае...В същия момент, когато нашият Фитипалди вече няма къде да се бута и е спрял, от дясната му страна спира едно голфче единичка. Аз в този момент се намирам отзад и в ляво на Фитипалди и се прозявам отегчено. От голфчето слиза възпълен чичко на средна възраст, с катинарче, карирана ризка и износено сакенце. Бавно и спокойно затваря вратата на голфчето и със спокойно изражение отваря вратата на реното. "Тия се познават" мисля си аз, но в този момент, чичкото полага лявото си колянце на дясната седалка на реното, гъзът му стърчи навън, с дясната ръка се е облегнал на таблото, а с лявата прави едни специфични резки движения с отворена длан, в следствие на които главата на Фитипалди ритмично се отклонява встрани и наляво и се среща я с лявото стъкло, я с централната колона между двете врати. след 5-6 такива възвратно постъпателни движения, без съмнение придружени със съответните съвети в устен вариант, чичкото излиза бавно, тежко и достолепно от реното и спокойно си влиза обратно в голфчето. Ченгето на кръстовището дава знак за тръгване, Фитипалди се опитва да излезе от реното, но му е трудно защото е спрял твърде близо до стоящата от лявата му страна кола, въпреки това с неистови усилия успява да измъкне измъченото си и немощно тяло извън реното (оказва се, че фитипалди е смугъл младеж, с все още рехава физика) и отива при голфчето като започва да размахва ръце настрани и назад, досущ като рапър във фолк клип. Чичкото му отвръща с някакви презрителни гримаси и голфчето леко потегля, при което Фитипалди се хваща за отворения прозорец и явно нещо го удря на големи молби. След една-две секунди започват да се чуват клаксони, защото се задръства движението, след което от голфчето изпада някакъв предмет. Фитипалди се навежда бързо, взима го и хуква с облекчено изражение към реното. Оказва се, че това са ключовете за колата...Потеглям, завивам наляво и оставям поредния абсурд по софийските улици далеч зад мен.Аз на това му викам "Гражданска отговорност"...и повечко такива чичковци да има няма да е лошо...то и аз към тая възраст отивам вече...та - може да взема да взема пример хи хи хи хивзето от http://peugeotclub.info/forum/viewtopic.php?t=10403 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #2 Отговорено 15 Декември, 2006 Ебати и изключението ... да отговориш на селската постъпка с още по-селска Не че и аз не се нервирам и не правя глупости като някой ме ядоса с гадно каране и т.н. и не ми се е искало да направя като чичкото .... ама все пак ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest surr3a1 #3 Отговорено 15 Декември, 2006 Абе ако имаше повече такива чичковци едва ли би било вредно да ти кажа. А и на прсототията няма абсолютно никаква друга реакция освен простотия. Просто те другото не могат да го разберат - много им е далечно.Аз супер много искам на типовете с А8 (най-често са те) дето минават из сички ленти на движението - да сляза и съвсем леко да им направя на сол фарчетата и след тва да им ги набутам в дупенцата. За жалост не мога . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest IvoSi #4 Отговорено 15 Декември, 2006 Евала на този чичко! Предполагам, че на повечето колеги в този момент им е идвало да направят същото!А и едва ли има човек който да не му е идвало да шибне по някой шамар на такива отворковци, които си мислят, че на пътя са само те!П.С.Защо темата е озаглавена "Голф 1 изключения"? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iSpider #5 Отговорено 15 Декември, 2006 Ебати и изключението ... да отговориш на селската постъпка с още по-селска Ами ако любезно му направиш забележка дали ще има ефект или просто ще те напсува?За заглавието на темата - "изключение" е заради предубедеността към диагнозата "голфаджия" (в много случаи си е на място, макар че напоследък простотията не се различава по марка), просто в случая човека е раздал правосъдие по най-възпитателния начин и оня състезател вече ще си има едно на ум като помисли да кара опасно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #6 Отговорено 15 Декември, 2006 Евала на чичката такива рискови сьстезатели хич не ги обичам току що с взети книжки да се правят на шумахери вярно аз доста често си натискам колата сгонвам се често но винаги когато карам в градски условия не нарушавам правилника почти никога винаги гледам да давам пьт и много се дразня на такива тарикатчета като ози с реното Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PoweRG #7 Отговорено 15 Декември, 2006 Браво на чичката! Ако има повече като него, то тези млади състезатели ще започнат да се замислят ( не че аз не съм млад ама то ... ) Изглежда полицията не прави необходимото за възспирането на Млади, Бързи и Яростни по улиците, така че трябва да има и друго разрешение на проблема и на мен това ми харесва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest D16A8 #8 Отговорено 15 Декември, 2006 Чичката е връх! Така е станало, защото е карал внимателно. Един такъв един път много се мушкаше там където няма право и си изкара едно актче , а аз 160 кинта от гражданската му. На колата ми почти нищо и нямаше, ама защо трябва да има такива Идиоти? На такива трябва директно да им се късат книжките! Няма да споменавам маршрутките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Antony #9 Отговорено 15 Декември, 2006 Ебати и изключението ... да отговориш на селската постъпка с още по-селска Говориш така защото не ти е опряло до задника да се разправяш с такива. Мен ме е бутало кола поне 3-пати сериозно и оше 10-тина пъти по леко. Не е защото си ходя спокойно по тротоара, а защото има такива недоношчета като тоя с реното. Като видят колездач им прави кеф да ми правят вятър .Не един път съм се бил заради това. Ако бях на местото на чичката нямаше да му дам урок по поведение а по оцеляване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest AstraF #10 Отговорено 15 Декември, 2006 Пак голфа замесен ... Пуууеааамеаъеъеъеаааа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ZERO #11 Отговорено 15 Декември, 2006 те такива биячи си намират майстора някой ден. един такъв беше слязъл пак така от колата да са разправя, обаче дядката от другата кола като го запука, едвам са навря обратно в бмвто Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest blueeye #12 Отговорено 15 Декември, 2006 За съжаление това е така, защото репресивният апарат СПИ !Аз на тях им викам СТАТИСТИ.Защо мислите на запад почти не стават такива работи. Ами много просто, защото там Чичкото, а и не само той щеше да е вдигнал телефона и онзи келеш с реното щеше да полага определено време обществено-полезен труд. Докато и тук не стане така, ще има такива келеши и маршрутките ще карат така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #13 Отговорено 16 Декември, 2006 Пичове , абе и аз се дразня на тия с а8-ците и мерцедесите /по-лоши са от голфаджиите даже/ , както и на разни дето смъщават движението по всевъзможни начини . Кипвало ми е и ми се е искало да сляза от колата и да изкарам някой насилствено от неговата ... разбирам ви напълно . Обаче все пак не сме ние тези които да вътворяват ред /нищо че други няма/ и ако всеки така си изкарва нервите докъде ще стигнем !? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 323f-fan #14 Отговорено 16 Декември, 2006 Пак голфа замесен ... Пуууеааамеаъеъеъеаааа Ей теа голфове бреййййй,тц тц тц!Ма много ли бега опела а? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #15 Отговорено 17 Декември, 2006 Браво, Маздаджия дъвче опелджия във Хонда форум.... п.с. Между другото отзивите доста си приличат с отзивите в БМВ форума..... вие си правете изводите за нас като хора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01 #16 Отговорено 18 Декември, 2006 (Редактирано) Браво, Маздаджия дъвче опелджия във Хонда форум.... п.с. Между другото отзивите доста си приличат с отзивите в БМВ форума..... вие си правете изводите за нас като хора.Нормално е да си приличат все пак на никой не му е приятно да му се катерят по задната броня да му подсвиркват и да го ползват за конус около който може да се връткаш и пробваш дали си добър шофьор за тая цел има полигони и писти за състезаниямежду другото днешната младеж от друго не разбира и не ги респектира нито възраст нито умствен багаж само физическо надмощие по училищата се бият като гладиятори докато единия не падне и не забави дишането как подобни човечета даа им говориш и съветваш но каквито родителите такива и децата нацията изпростява в геометрична прогресия жалко но факт. Тодор Колев питаше в една песен как ще ги стигнем Американците в това отношение скоро може и да ги задминен дори Редактирано 18 Декември, 2006 от krasimir_01 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest cK1 #17 Отговорено 18 Декември, 2006 Аз пък искам да живея в Държава , която всеки да си знае ролята и доколкото ми позволяват възможностите ще се боря за това . Най ме подразни факта , че все пак е имало полицаи , ?!?!?!? който се предполага, че нито на единия е казал нещо (предолага се че не е видял) нито пък е питал другя за кво го е набил ?!?!?! ами ако не беше прав чичката ????? същия резултат нали както каза някой колга СТАТИСТИ ...е това е най-тъпото в цялата история , че тоя го набил па не знам си кво и т.н. не ми е работа да се разправям с всеки селянин било то и виновен има ги мноо.. да прав е бил и кво ??? дали пак няма да кара така?? .... и най важното наказват се не само действията , но и бездействията ....... бахти дали в Япония такива са ги били на светофара или на опашката , че са се оправили така деаа и имат такъв ред или на друго се дължи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 323f-fan #18 Отговорено 19 Декември, 2006 Браво, Маздаджия дъвче опелджия във Хонда форум.... п.с. Между другото отзивите доста си приличат с отзивите в БМВ форума..... вие си правете изводите за нас като хора.Хи-хи-хи,аз съм си и фен на хонда.Доскоро карах хонда,а и сега в компанията ми има 2 много лъскавки хонделки.Е,от време на време се налага да й показвам кой е автомобила ,ама кво да се прави,млади са,ше се научат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iSpider #19 Отговорено 19 Декември, 2006 ...... бахти дали в Япония такива са ги били на светофара или на опашката , че са се оправили така деаа и имат такъв ред или на друго се дължи Япония въобще не може да се сравнява с България - там векове наред се развива дисциплината и стремежа към съвършенство, а тук - тарикатлъка. Е, малко като роботи са и не моеш се напи с тях, ама поне правят хубави коли. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest cK1 #20 Отговорено 21 Декември, 2006 да бе Спайдъре баце , това ми е мисълта не искам тарикатлък в България едва ли има по-отворен историк хондаджия и по-отворен хондаджия историк , по прочел съм това онова и за това ми е болно ... и не искам да е така , да има тарикати,крадци лъжци искам думите чест, достойнство ако щеш и трудолюбие - да станат пак хубави думи в България, защото са били таива да знаеш и сигуно знаеш ,не е било така винаги както е сега.... просто да речем че такива като "чичето" ако е бил подтикнат не от лично чувство на мъст или ярост, а от някакви други чувства , трябва да станат полицаи това е ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове