Jump to content
Guest agopsi

ДЪРЖАВАТА СРЕЩУ ШОФЬОРИТЕ !

Recommended Posts

Guest agopsi

Вижте на какво попаднах тук.... Според мен това е новия наръчник на шофьора и какво трябва да правим...ебаси на мен ми писма по пътищата и много верни твърдения намерих в статията...http://www.obshtestvo.net/?p=1164

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dominic

Чудесна статия!Всички тези неща са верни.Но като се замислиш колко хора мислят само за себеси - започваш и ти да цениш повече личния си интерес и да не обръщаш внимание на описаните проблеми, защото сам човек никога не може да се справи и всеки пасува ;-)Именно заради това - влизането в европейския съюз на много хора им се струва, че налага норми, които са непосилни за БГ - а просто се оказва, че същите тези хора така са свикнали да стоят в л@йната, че не им се излиза - просто не искат да станат хора.Много е трудно да убедиш човек, да отделя от ценния си личен живот за каузи, които още преди да започнат са загубени. Защо Вуте да си губи времето, а другите да гледат отстрани???Затова детската възраст е най-хубава, когато не разбираш, че собствената ти държава те осакатява :lol: а после те учат как да си горд, че си българин?!?!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Какво да се прави , това си е истината .Коланите както и да е .... вярно ,че трябва да са въпрос на личен избор ,но са допълнителна касичка за КАТ .... и пак това да беше проблема само .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...