treibala 11 #1 Публикувано 28 Април, 2013 Здравейте!Искам да си купя нови вежди за 5-та купе обаче се оказва че не мога да ги намеря навсякъде ми предлагат за хеч но не знам дали са съвместими с тези на купето?Ако някой може да ме светне дали пасват от 5-та хеч веждите на 5-та купе ще съм му благодарен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
danail_delchev 15 #2 Отговорено 28 Април, 2013 не са еднакви колега ,но стават с малко преправяне ,аз миналата година с и купих за хеч и майстора ми ги монтира с малко преправяне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
treibala 11 #3 Отговорено 30 Април, 2013 Благодаря за отговора! Сигурно ше потърся 2-ра ръка нещо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondaracer 11 #4 Отговорено 18 Май, 2013 Благодаря за отговора! Сигурно ше потърся 2-ра ръка нещо.колега не съм сигурен дали ще ти помогна, но от някъде бях намерил този сайт http://store.emk-33.com/category/273/kapatsi-kalnitsi-pragove-vezhdi.html?page=1&ProductAttributesFilter_ProductClassID=5&ProductAttributesFilter[carMake]=18&ProductAttributesFilter[carModel]=220&ProductAttributesFilter[carYear]=1710&ProductAttributesFilter[manufacturer]= разгледай дали нещо от тези ще ти свърши работа.. аз също скоро мисля да вземам една задна вежда за моята предполагам, че ще е от тук... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове