Jump to content
Guest APOLON

Осветление

Recommended Posts

Guest APOLON

Здравейте колеги, можете ли да ми кажете от къде мога да си намеря ксенонови крушки- такива които светят синьо. ПОнеже едната ми изгоря късите и сега карам на дълги :-) Мерси предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Опа колега тука нещата са малко по-иначе :lol: Има на БОШ едни Н4 дето се водят "ксенон блу" , ама не светят особено синьо , пък и нямат общо с ксенона :dry: . По-добре си вземи на БОШ "PLUS 60" или на ОСРАМ там илуминещоси бяха :D ... Ако пък искаш истински ксенон , освен крушки ще ти трябва и една електроника за тях която върви 400+ левчета :D ... че там токовете са малко други и със 12 волта не палят :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest APOLON

Опа колега тука нещата са малко по-иначе :lol: Има на БОШ едни Н4 дето се водят "ксенон блу" , ама не светят особено синьо , пък и нямат общо с ксенона :dry: . По-добре си вземи на БОШ "PLUS 60" или на ОСРАМ там илуминещоси бяха :D ... Ако пък искаш истински ксенон , освен крушки ще ти трябва и една електроника за тях която върви 400+ левчета :D ... че там токовете са малко други и със 12 волта не палят :D

Разбирам те колега, но аз сега съм с такива крушки мн хубаво светя направо са си сини, като ксенон, много приятели са ме питали ти кога си сложи ксенон, а аз съм с някакви крушки . Сега незнам от къде мога да си намеря същите или подобни. Защото тези ми ги донесаха от някъде..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Restless

Разбирам те колега, но аз сега съм с такива крушки мн хубаво светя направо са си сини, като ксенон, много приятели са ме питали ти кога си сложи ксенон, а аз съм с някакви крушки . Сега незнам от къде мога да си намеря същите или подобни. Защото тези ми ги донесаха от някъде..

абе те че светят красиво- красиво е, ама пробвал ли си да караш на мокро нощем извън града? Като купих Сивика, беше със сини 100Вт крушки... сега съм сложил най-обикновени 60Вт и а познай дали някога ще сложа такива сини боклуци? Готино изглеждат, ама да се чувствам като кокошка в тъмното - не благодаря. :lol:Osram Silverlight чувам много добри отзиви, един колега с Авензисси сложи такива преди седмица и е страшно доволен, единствено ме спира, ме не знам в кой магазин има такива, а фирменото(на Алфалайт) ми е малко встрани от ежедневните маршрути Редактирано от Restless

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

OSRAM +50% Silverlight - мисля така бяха дано не се бъркам.такива си купих от един магазин на Хр.Ботев по посока гарата след Симеон от дясно. Бяха по 13.5лв.Ако някой се интересува мога да разбера кой точно е магазина защото така е доста широко понятие.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

И все пак ако държиш на тези крушки , просто погледни какво пише на старите ти :lol: Или са 100 ватови , или са тип bosch xenon blue , които имитират по-синьо светене. А за крушките на БОШ нищо лошо все още , защото не се правят като повечето им неща в Китай и все още са качествени - изпитано ! Цената е като при ОСРАМ-ките .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest semionov

абе те че светят красиво- красиво е, ама пробвал ли си да караш на мокро нощем извън града? Като купих Сивика, беше със сини 100Вт крушки... сега съм сложил най-обикновени 60Вт и а познай дали някога ще сложа такива сини боклуци? Готино изглеждат, ама да се чувствам като кокошка в тъмното - не благодаря. :cool:Osram Silverlight чувам много добри отзиви, един колега с Авензисси сложи такива преди седмица и е страшно доволен, единствено ме спира, ме не знам в кой магазин има такива, а фирменото(на Алфалайт) ми е малко встрани от ежедневните маршрути
Скоро си купих такива. Ако става въпрос за Osram Silverstar +50% H4 (60/55 W) - виждал съм ги в Метро Люлин (на бул. Европа) и в Шел-а срещу Люлин 10. По 11 кинта на крушка. Май са доста масови и трябва да ги има на повечето бензиностанции. Редактирано от semionov

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...