Jump to content
Guest Mark Antoniy

Тенекиджия

Recommended Posts

Guest Mark Antoniy

Искам пълна обработка на дзвера. Т.е. 10 детаила изчукване кит боя , две леки обработки с метал и две брони , едната за боя а другата боя и леко лепене. Или с други думе , облизване отпред до отзад! За целта искам да се вместя в 500 - 600 лв. :D НЕма повече. То и толкова нЕма ама Ша сЪберем. /козата си сака пръч/ 10х

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest jamie

Искам пълна обработка на дзвера. Т.е. 10 детаила изчукване кит боя , две леки обработки с метал и две брони , едната за боя а другата боя и леко лепене. Или с други думе , облизване отпред до отзад! За целта искам да се вместя в 500 - 600 лв. :D НЕма повече. То и толкова нЕма ама Ша сЪберем. /козата си сака пръч/ 10х

Искаш ли за тия парици да те заведа да те облекат от-до в стъклопласти ?Че и ще ти хартисат за боя.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

Имам много добър майстор ако искаш кажи.Мися че може да се вместим в тея пари.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Кит трябва да купуваш от борсата на едро, струва ми се. :( :( :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

Искам пълна обработка на дзвера. Т.е. 10 детаила изчукване кит боя , две леки обработки с метал и две брони , едната за боя а другата боя и леко лепене. Или с други думе , облизване отпред до отзад! За целта искам да се вместя в 500 - 600 лв. :D  НЕма повече. То и толкова нЕма ама Ша сЪберем. /козата си сака пръч/ 10х

Искаш ли за тия парици да те заведа да те облекат от-до в стъклопласти ?Че и ще ти хартисат за боя.
джейми,ти да не олекоти така тойотката :( май наистина е по-добре,отколкото 5-6 кила кит,който да се пука след това :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest jamie

джейми,ти да не олекоти така тойотката :D май наистина е по-добре,отколкото 5-6 кила кит,който да се пука след това :(

Абе почти така става да ти кажа, самоч е избрах по-евтин вариант с готови пластмасови вежди. Наистина е по-добре отколкото да се напуква кита !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Martinez

джейми,ти да не олекоти така тойотката :D май наистина е по-добре,отколкото 5-6 кила кит,който да се пука след това :(

Абе почти така става да ти кажа, самоч е избрах по-евтин вариант с готови пластмасови вежди. Наистина е по-добре отколкото да се напуква кита !
Джейми,Светни ме малко пове4е за този вариант с стъклопласта

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest jamie

Джейми,Светни ме малко пове4е за този вариант с стъклопласта

Преди около 10 дни бях при един който по принцип изработва стъклопластови лодки - намира се в Люлин. Направил си човека калъп от готов тунинг-кит (8 парчета) от някакъв Голф. Обаче не спрял дотам - адаптира отделните детайли според колата - например при мен готовия кит не стана, той се засили на една преработка....Накратко - каза че може за 3-4 дни да го изпълни. За вежда 1 бр. искаше 50 лв (не стандартната за Голф, доста по-раздута - от някакъв тунинг-кит), за целия комплект - 400 лв (8 парчета= 4 вежди, 2 прага, предна и задна престилки). Цените му не са ниски, но не са и високи - според мен.Аз като момче с малък бюджет се отказах и просто си закупих 4 броя стандартни пластмасови вежди за Голф 2 - след поорязване стават чудно за моята колица.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy

Някой , боядисвал ли си е циалата кола да ми каже колко кила боя ще фръкнат

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest jamie

Някой , боядисвал ли си е циалата кола да ми каже колко кила боя ще фръкнат

2 кила. Отделно лак, разредител, втвърдител - в сметката.ПП: Може и по-малко да ти стигне ама ти на доста места ще си на кит и грундове - трябва си повечко боя. Ще сменяш ли цвета ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gena_g

2 кила.

МНОГО СА ДВЕ КИЛА ЗА ТОЗИ СИВИК !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЕЙ МАРК - ПРАТИ ЛИ4НО СЪОБЩЕНИЕ ДО ДАРКОСИ И МУ КАЖИ ДА ТИ ОБЯСНИ КАДЕ СЕ НАМИРА БОЯДЖИЯТА ДЕТО МУ Е КРИВИЛ КАЛНИЦИТЕ , ВЪОБЩЕ ДЕТО МУ Е МАЦАЛ КОЛАТА - ДОБРЕ РАБОТИ ТОЯ 4ОВЕК , И АЗ ХОДИХ ПРИ НЕГО ЗА РАЗНИ ДРЕБОЛИЙКИ И СЪМ ДОВОЛЕН - ПЪК И МИСЛЯ , 4Е НЕ ВЗИМА СКЪПО :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...