valve 0 #1 Публикувано 27 Април, 2013 Здравейте колеги имам едно запитване към вас?колата ми е honda civic 1.5 витек 6-та генерация двигател d15z6 от няколко дена на сам се случва следното нещо когато запаля колата тя е студена не чакам да загрее а директно потеглям на първа скорост всичко е ок и в момента когато превключа на втора и колата започва да тресе и друг път като съм тръгвал веднага не е имало проблем но сега тресе и губи мощност се едно няма достатъчно гориво прави го няколко пъти и след това всичко приключва започва да работи нормално набира както трябва и все едно нищо не е имало мен ме притеснява да не е започнало нещо да се разваля и да е въпрос на време да се развали ако имате идея от какво може да се получава така споделете ще съм ви благодарен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mickelangelo 2 #2 Отговорено 27 Април, 2013 (Редактирано) На бензин на газ ли я караш? Филтри кабели свещи сменял ли си скоро ? само на 2 ра ли се случва ? Редактирано 27 Април, 2013 от Mickelangelo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
valve 0 #3 Отговорено 27 Април, 2013 На бензин на газ ли я караш? Филтри кабели свещи сменял ли си скоро ? само на 2 ра ли се случва ?да само на бензин я карам газ нямам и само на втора се случва прави го и след това се оправя въздушен филтър съм сменил и маслен горивен не съм но мисля да го сменя тия дни и да видя дали ще се оправи аз я имам от няколко месеца но този проблем ми го прави от няколко дена Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mickelangelo 2 #4 Отговорено 28 Април, 2013 Пробвай горивен да смениш ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове