WestHam 0 #1 Публикувано 27 Април, 2013 Колеги, вече писах тема за новата ми кола и сега имам друг въпрос. Колата е перфектна, разхода е по книжка, върви много и т.н. само 2 кусура остана. Педала на газта го напръсках, но продължава да скърца и малко е трудно да се натисне в началото. Другото, е че като си карам нормално и сменям от 2-ра на 3-та да кажем, на 2500 оборота съм, натискам съединител, вкарвам 3-та и като пусна съединителя, ако не съм подал газ колата прелашква. Къде точно да наптъскам педала на газта да не скърца и от какво може да е въпросното прелашкване?Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mickelangelo 2 #2 Отговорено 27 Април, 2013 Имах подобен броблем на предната си кола ( D15Z3 ) оказа се IACV и много бързо ми падаха оборотите при натискане на съединителя ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simmart 1 #3 Отговорено 28 Април, 2013 Педала дето се захваща за стойката има един щифт махни го извади педала и го смажи.Друг вариант може да е от пружината,ако е много стегната погледни и нея. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове