Guest McLarenist #1 Публикувано 14 Декември, 2006 (Редактирано) Привет на всички Хонджии скоро и аз преминавам към вашия лагер(след около 10-тина дни) когато трябва да ми доставят закупената Honda Accord 2.2i-CTDi . Аз съм все още млад шофиор и до сега (2 години вече) карах Мерцедес W124 250ТД kombi голям мечок адски адски здрава машина както някои от вас може би са чували но просто вече наистина е доста старичък а и разхода стана , расаждавах върху това да езема някои по новичък Мерцедес и да си остана верен на марката както в реалния свят така и в спорта .Неочаквоно обаче ми се отвори оферта да закупя нов автмобил и след дълго лутане по саитове и представителста наи накрая си избрах тази Хонда в която вече съм влубен дори и без да се е установила все още при мен . До сега да си призная бях страшно предобеден към японскиките коли въпреки непрекъснато да чувах от всякаде какви бегачки били колко били здрави евтини части и т.н. Но сега смело мога да заява че напълно съм бил в грешка и макар и лубимамата марка да ми остава Мерцедес ( някои ден може и да имам възможност да си купя този които искам а ако може и да е нов ) вече съм подръжник и на Хонда и ако ме допуснете до ваща банда преминавам при вас П.П. Скоро ще кача и снимки на новата ми женичка Редактирано 14 Декември, 2006 от McLarenist Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ASRacing #2 Отговорено 14 Декември, 2006 Ами скоро ще разбереш каква е разликата между Хонда и останалите автомобили , а най веруятно вече няма да си фен на старата марка Между другото това което си имал е последния истински добър Мерцедес , почти всичко друго след него не струва . Но би било хубаво да имаш някой от новите им модели , и да видиш какво ходене по сервизите ще има Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Soichiro #3 Отговорено 14 Декември, 2006 Добре дошъл в семейството на Хонда.Няма да съжаляваш с избора,който си направил.Колегата е абсолютно прав за това по-горе.Аз продавам нови Мерцедеси и съм се нагледал на чудеса.Приятни моменти с новата ти придобивка и не забравяй снимките. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Policman #4 Отговорено 14 Декември, 2006 Добре дошъл сред нас и много безаварийни километри с новия параход! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #5 Отговорено 14 Декември, 2006 честито колега с здраве да си я караш и само хубави моменти да има6 с нея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #6 Отговорено 14 Декември, 2006 честитои безаварийно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Antony #7 Отговорено 14 Декември, 2006 Честито. Можеш да си сигурен че след този Accord ще мечтаеш единствено за някоя Хонда нов модел, и ще забравиш напълно всичко немско. Няма бивш фен на Хонда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest McLarenist #8 Отговорено 14 Декември, 2006 Благодаря на всички , да ви се връща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Blondy #9 Отговорено 16 Декември, 2006 Здравейте фенове на Хонда,от вчера съм собственичка на Civic 1.4 '97. Още не мога да се нарадвам на този красавец и съм сигурна че ме разбирате защо.Надявам се скоро да се присъединя към клуба и да се запозная с повечето от вас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ZERO #10 Отговорено 16 Декември, 2006 Здравейте фенове на Хонда,от вчера съм собственичка на Civic 1.4 '97. Още не мога да се нарадвам на този красавец и съм сигурна че ме разбирате защо.Надявам се скоро да се присъединя към клуба и да се запозная с повечето от вас честито трябваше да си пуснеш своя тема, за да не делиш поздравленията с колега с акорда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Blondy #11 Отговорено 16 Декември, 2006 Мерси.Ама не исках да повтарям темата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #12 Отговорено 16 Декември, 2006 ми честито и на теб и безаварийно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dragorip #13 Отговорено 16 Декември, 2006 ами честито и на двамата тогава и да с новите машинки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Plevelcho #14 Отговорено 16 Декември, 2006 Честито Blondy.мн безаварийни километри,и да я кара6 със здраве.Надявам се да останеш доволна от HONDA-ta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01 #15 Отговорено 16 Декември, 2006 Честито и на двамата колегата и колежката за избора и придобивките и много безаварийни километри и със здраве и усмивка да си ги карате Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Krelion #16 Отговорено 16 Декември, 2006 Честито и от мен живи и здрави и само бвзаварийни! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #17 Отговорено 17 Декември, 2006 Здравейте фенове на Хонда,от вчера съм собственичка на Civic 1.4 '97. Още не мога да се нарадвам на този красавец и съм сигурна че ме разбирате защо.Надявам се скоро да се присъединя към клуба и да се запозная с повечето от вас хайде хващайте новите "любовници" и идвайте да се фукате на 24-ти Много да ви радват и двамцата новите придобивки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове