Jump to content
Guest McLarenist

Здравеите

Recommended Posts

Guest McLarenist

Привет на всички Хонджии скоро и аз преминавам към вашия лагер(след около 10-тина дни) когато трябва да ми доставят закупената Honda Accord 2.2i-CTDi . Аз съм все още млад шофиор и до сега (2 години вече) карах Мерцедес W124 250ТД kombi голям мечок ;) адски адски здрава машина както някои от вас може би са чували но просто вече наистина е доста старичък а и разхода стана :ph34r: , расаждавах върху това да езема някои по новичък Мерцедес и да си остана верен на марката както в реалния свят така и в спорта .Неочаквоно обаче ми се отвори оферта да закупя нов автмобил и след дълго лутане по саитове и представителста наи накрая си избрах тази Хонда в която вече съм влубен дори и без да се е установила все още при мен . До сега да си призная бях страшно предобеден към японскиките коли въпреки непрекъснато да чувах от всякаде какви бегачки били колко били здрави евтини части и т.н. :D Но сега смело мога да заява че напълно съм бил в грешка и макар и лубимамата марка да ми остава Мерцедес ( някои ден може и да имам възможност да си купя този които искам а ако може и да е нов :D ) вече съм подръжник и на Хонда и ако ме допуснете до ваща банда преминавам при вас :DП.П. Скоро ще кача и снимки на новата ми женичка ;)

Редактирано от McLarenist

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASRacing

Ами скоро ще разбереш каква е разликата между Хонда и останалите автомобили , а най веруятно вече няма да си фен на старата марка :ph34r: Между другото това което си имал е последния истински добър Мерцедес , почти всичко друго след него не струва :D . Но би било хубаво да имаш някой от новите им модели , и да видиш какво ходене по сервизите ще има :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Soichiro

Добре дошъл в семейството на Хонда.Няма да съжаляваш с избора,който си направил.Колегата е абсолютно прав за това по-горе.Аз продавам нови Мерцедеси и съм се нагледал на чудеса.Приятни моменти с новата ти придобивка и не забравяй снимките.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Добре дошъл сред нас и много безаварийни километри с новия параход! :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

честито колега с здраве да си я караш и само хубави моменти да има6 с нея :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

Честито. Можеш да си сигурен че след този Accord ще мечтаеш единствено за някоя Хонда нов модел, и ще забравиш напълно всичко немско. Няма бивш фен на Хонда :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest McLarenist

Благодаря на всички , да ви се връща :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Blondy

Здравейте фенове на Хонда,от вчера съм собственичка на Civic 1.4 '97. Още не мога да се нарадвам на този красавец и съм сигурна че ме разбирате защо.Надявам се скоро да се присъединя към клуба и да се запозная с повечето от вас :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZERO

Здравейте фенове на Хонда,от вчера съм собственичка на Civic 1.4 '97. Още не мога да се нарадвам на този красавец и съм сигурна че ме разбирате защо.Надявам се скоро да се присъединя към клуба и да се запозная с повечето от вас :)

честито :D трябваше да си пуснеш своя тема, за да не делиш поздравленията с колега с акорда :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Blondy

Мерси.Ама не исках да повтарям темата :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone

ми честито и на теб :blink: и безаварийно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dragorip

ами честито и на двамата тогава и да :blink: с новите машинки :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Plevelcho

Честито Blondy.мн безаварийни километри,и да я кара6 със здраве.Надявам се да останеш доволна от HONDA-ta :blink::)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

Честито и на двамата колегата и колежката за избора и придобивките и много безаварийни километри и със здраве и усмивка да си ги карате :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Честито и от мен живи и здрави и само бвзаварийни!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Здравейте фенове на Хонда,от вчера съм собственичка на Civic 1.4 '97. Още не мога да се нарадвам на този красавец и съм сигурна че ме разбирате защо.Надявам се скоро да се присъединя към клуба и да се запозная с повечето от вас :)

хайде хващайте новите "любовници" и идвайте да се фукате на 24-ти ;)Много да ви радват и двамцата новите придобивки

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...