Jump to content
bObChU

Багажник за велосипеди

Recommended Posts

Здравейте колеги!От известно време събирам информация за това какъв багажник е най-удачно да си взема!Гледах варианти всякакви,търсих и каквато и да е информация и з мрежата и тук във форума,но никъде не намерих отзив за купе като моето!Ако има някои който да ползва нека сподели мнение!Благодаря предварително! :)

Редактирано от bObChU

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Купихме за 8-та ген на приятелката ми от escadra София багажник за две колелета марка Thule и беше на цена от 535 лв. Проверих колко би струвал за моето купе 6-та,но се оказа че цената е 670лв заради по специфичното захващане.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предполагам че и за 5-та ще е същата сума.Благодаря колега за информацията,а в тези 670лв. какво включва комплекта напречните греди,и после отделно към цаната всеки багажник предполагам!А по отделно сещаш ли се за цената?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз така си реших проблема,купих си багажник за три колелета,който са захваща за теглича.

Редактирано от Ivo Lenkov

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предполагам става доста надеждно,но нямам теглич на купето,има много як вариант и за YAKIMA втора ръка от чуждестранните форуми вървят по около 200$ само напречните греди,но ми е прекалено скъпа инвестиция ,виж ако ми беше семейна колата....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Напречните греди струваха 317лв а двете стойки за велосипеди 218лв или по 109лв на стойка.-стойки за колелета

-багажник http://www.youtube.com/watch?v=0WVx9RZ12BUУспех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изглежда перфектно по този начин колега,но при положение че ще го ползвам 2-3 пъти в месеца най-много,идва ми скъпа инвестицията!Ако бях с по-нова кола да знам че ще я карам поне още 5 години да това Thule си заслужава!Но на мен ми трябва нещо по-евтино и се чудех никой ли няма във форума с купе 5-та генерация и да ползва някакъв багажник да сподели мнение....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В такъв случай погледни тези в практикер. Приличат много на моите, но бяха значително по-евтини. Миналата седмица ги видях. Не знам обаче нищо за произхода и качеството им.Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В такъв случай погледни тези в практикер. Приличат много на моите, но бяха значително по-евтини. Миналата седмица ги видях. Не знам обаче нищо за произхода и качеството им.Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Все пак беше ми интересно дали има някой колега с 5-та генерация да се е сблъсквал с багажници за колела и да сподели опита си,но предполагам ще трябва да откривам топлата вода с проба грешка :/

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...