Jump to content
Guest Broker

Каква Хонда ще препоръчате ?!

Recommended Posts

Guest Broker

Хохда но въпросът е каква точно?Гледам в мобилето хонда сивик но двигателите са 1.6 и по-големи не виждам.Мисля че като си купя хонда нема да сгреша , но все пак кажете вие който сте с такива коли впечатления подръжка цени на части разходи и т.н. мерси предварително !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest IvoSi

Хохда но въпросът е каква точно?Гледам в мобилето хонда сивик но двигателите са 1.6 и по-големи не виждам.Мисля че като си купя хонда нема да сгреша , но все пак кажете вие който сте с такива коли впечатления подръжка цени на части разходи и т.н. мерси предварително !

Няма да е лошо да ни дадеш някакви ориентировачни параметри, като година, до колко пари горе долу си решил да отделиш и др. подобни!Всичките двигатели на хонда са супер, за сивик по-голям от 1.6 има но е при моделите след 2000 година!Все пак ако искаш съвет дай ни някакви ориентири

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CHIPSI

щом не си карал никаква ХОНДА , каквато и да е 1.6 ще ти се стори невероятна........:angry: кажи горе-долу какви пари имаш и каква ХОНДА искаш : 1. ЛУДА ? или 2. МНОГО ЛУДА ??? :angry: поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest RoadRaceR

Ако е "2. МНОГО ЛУДА" има една във Варна дето си търси новия собственик ! :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Broker

мм цена скромна 4000-4500 лв.

щом не си карал никаква ХОНДА , каквато и да е 1.6 ще ти се стори невероятна........:) кажи горе-долу какви пари имаш и каква ХОНДА искаш : 1. ЛУДА ? или 2. МНОГО ЛУДА ??? :D поздрави

карал съм 1.5 още някога ми беше учебна кола :blink: та имам много добри впечатления от нея хем , че беше на газ бягаше здраво !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Restless

карал съм 1.5 още някога ми беше учебна кола :blink: та имам много добри впечатления от нея хем , че беше на газ бягаше здраво !

за толкова - предполагам 1.3/1.5 ... преди месец и нещо за 5К купих Сивик седан с 1.5/90кс и не съжалявам.Виж в купува продава, имаше предложение за 4К да се докара от Австрия точно такава... еле до Нова година не остана време и ще си метър с митото :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...