Guest miHo #1 Публикувано 13 Декември, 2006 честито ви на всички...най вече на бат жоро да си жив и здрав и някоя хонда новичка да ти донесат от отсрещния салон Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #2 Отговорено 13 Декември, 2006 честит рожден ден ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Policman #3 Отговорено 13 Декември, 2006 Живи и здрави и от мен :angry: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #4 Отговорено 13 Декември, 2006 честито и от мен да сте живи и здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #5 Отговорено 13 Декември, 2006 честито живи и здравии аз се присъединявам към пожеланието на Михо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest RoadRaceR #6 Отговорено 13 Декември, 2006 ЧеРеДе и по-спешъл на ЖорЖ Булов ! Яко парти и тва е ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest joro_bul #7 Отговорено 16 Декември, 2006 мерси на всички и надявам се да се кача на нова Хондела най-скоро време Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Майната #8 Отговорено 16 Декември, 2006 чаай ви фрасна по една патерица и аз, че съм изтървал темата да сте живи и здрави и мноооого фън с хонделките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове