Jump to content
Asti

Абитуриенти 2013 Пловдив

Recommended Posts

Здравейте колеги.Знаете, че след около месец както всяка година, започват да се провеждат баловете на завършващите 12-токласници. Едва ли е нужно да обяснявам какво се случва по баловете ...По-важното в случая е, че тази година сестра ми е абитуриентка и затова искам да ви поканя, който има желание да се включи и да направим едно Хонда шествие :)Абитуриентката ще стигне до хотела с Del Sol-a на skylinkata, като за момента Del Sol-a ще е придружаван единствено от моя Accord. Датата е 27 Май, мястото е хотел Тримонциум ... всяка Хонда от форума да се чуства поканена да се включи и да им вземем акъла като напълним паркинга на хотела с хонди :D Разбира се ще се разберем допълнително от къде ще тръгнем всички заедно, но нека видим първо има ли желаещи.П.П. До колкото разбрах вчера на седмичната от колегата Боби, той също си търси желаещи за подобно нещо на 24 или 25 Май ... така че, абитуриенти имаме, сега да видим мераклии от форума дали имаме :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да ти вдигнем малко темата :)/> Няма ли навити колеги от Пловдив,как така :blink:/>

Редактирано от daria

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако искаш и аз да ви придружа с моята Хондела ? ТИ я видя вчера на живо ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Естествено, заповядай :)Тук рялно никои не пише, но на приказки вече има 10+ коли които имат желание да дойдат да ни придружат.За момента, датата е 27-ми, тръгваме от заведението Central Park което е на младежкия хълм, дестинацията е Тримонциум. Часа ще го уточня в понеделник, а за който не чете/пише тук в сряда на седмичната. Всички хонди желаещи да се включат, било то от форума или не, тунинговани или не, са добре дошли :) Ще се получи много яко, ако успеем паркинга на хотела от входа до изхода да го заемем само ние :D П.П. Имаше и други колеги на срещата които казаха че имат абитуриентки и събират придружители ... ако искат да пишат тук и да кажат кога, къде, какво ... и да правим всеки ден пред всеки хотел по една колона хонди изпращачи ... тамън на 25-ти ако не се лъжа ще можем да посрещнем подобаващо BMW събора в Пловдив :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За който иска да дойде - 27-ми прец Central Park (на паркинга на заведението) събираме се от 17:30, 18:30 потегляме ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...