Jump to content
Guest REDPOWER

Глави и валове

Recommended Posts

Guest REDPOWER

Колеги можели някой от Вас да каже имали разлика в главите и валовете на д14а3 и д15в2.Интересно ми е дали ще има някаква полза от смяна на главите или само на вала от б2-ката.Върти ми се една идея,да взема една глава от б2-ка да я полирам и прешлайфам и след това да я бадна ма моя мотор.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER
:angry: Никой ли си няма на идея за предния ми пост?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

Защо не сложиш глава от Z6

И на мен това ми се иска глава от з6,но първо че немога да намеря и второ тази ми изпада без пари и се чудя има ли някакъв смисъл от това

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

ако някой ми даде вал от д14 с удоволствие ще го измеря и ще му го върна... ма нема :ph34r:иначе от д15б2 съм го мерил.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

ако някой ми даде вал от д14 с удоволствие ще го измеря и ще му го върна... ма нема :ph34r:иначе от д15б2 съм го мерил.

Емчо с удоволствие бих ти дал моя,но в момента няма как.Иначе как ти се струва идеята,има ли някакъв смисъл от това или да продължавам да търся з6-ца.И последно мислиш ли,че по моето обд2 може да се пипа нещо в момента

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

точно заради ОБД2-то малко ме притеснява втек-а, но пък от вчера едно ОБД2 втек ецу остана безработно...и все пак ако ще продължаваш да я оптимизираш и изцеждаш, по добре намери една п28-ца и преходник, че ще мине някой годинка и ще решиш я да сменяш двигателя, я нещо друго по драстично да првиш на д14-катаиначе на темата за валовете мога само да ти кажа "Незнам" докато не измерим твоя не се знае кои ще е по-добър.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

точно заради ОБД2-то малко ме притеснява втек-а, но пък от вчера едно ОБД2 втек ецу остана безработно...и все пак ако ще продължаваш да я оптимизираш и изцеждаш, по добре намери една п28-ца и преходник, че ще мине някой годинка и ще решиш я да сменяш двигателя, я нещо друго по драстично да првиш на д14-катаиначе на темата за валовете мога само да ти кажа "Незнам" докато не измерим твоя не се знае кои ще е по-добър.

И аз смятам,че най добре ще е една п28-ца но да питам,а за вала кажи как можем да го измерим и да измислим нещо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest miHo

ако някой ми даде вал от д14 с удоволствие ще го измеря и ще му го върна... ма нема unsure.gifиначе от д15б2 съм го мерил.

искаш ли един да ти дам...имам един такъв в гаража :ph34r: Редактирано от miHo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

ДА! особено ако е демонтиран, няправо ми го завий в едно вестниче :cool: и или като се видим или по куриер за моя сметка в двете посоки. какъв беше твоя? д14а2/а4 ? 90кс?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

но пък от вчера едно ОБД2 втек ецу остана безработно...

Мислиш ли че това ецу с едни инжектори 240сс ще се отразят по добре на мойта моторетка,че доколкото знам мойте в момента са 190сс,а и каква е разликата м/у мойто и това безработнотоА ако Михо наистина е съгласен да го прати вала да го замерим ще е чудесно и ще се разберат и доста неща за доработката на д14-ките.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

да ти кажа честно незанам дали вобще ще запали, но шансът е голям да заработи и като за начало всеки път като я изрежеш над 500 оборота ще ти светва чека щото ЕЦУ-то ще се опитва да вклиючва втек-а и няма да отчита налягане на маслото и ще го гаси....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest miHo

ДА! особено ако е демонтиран, няправо ми го завий в едно вестниче :) и или като се видим или по куриер за моя сметка в двете посоки. какъв беше твоя? д14а2/а4 ? 90кс?

такъв е да а2 самоче....еми не е свален ама капака на клапаните е долу така че бих си поиграл не ми е проблем да го сваля и като идвам към софия след нова година 100% ше идвам....да ти го донеса щом ще помогне....нема проблем Редактирано от miHo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...