Jump to content
Bai_Georgi

Кожена тапицерия - питане

Recommended Posts

Здравейте, колеги. Въпросът по който пиша е малко страничен и може би странен, но реших да се посъветвам с вас. Причината е в няколко-седмичното общуване с фирмата производител, както и с други тапицери "специалисти" и отново стигам до извода, че обслужването в БГ е на много слабо ниво, но това е за друга тема...Питането ми е свързано с леки разкъсвания по седалищната част на кожен диван, като са се образували 1-2 малки дупчици, но кожата си стои (просто е открехната). Споделете от опит с какво точно бих могъл да ги залепя или някакво друго евентуално решение. В една от темите бях срещнал добри авто-тапицери, ако може те също да дадат съвет и дали биха свършили работата (информация/контакти). Приемам и препоръчани от вас специалисти. Благодаря.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако можеш да ми пратиш поне някакви снимки да погледна за какво става въпрос, пък ще видя дали мога да помогна.Кожата естествена ли е или изкуствена? В профила ми има мейл ако не се бъркам.И обслужването не на всякъде е толкова лошо колкото го представяш, просто не си нацелил.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, снимки имам. Ще ти ги пратя да погледнеш. Благодаря предварително :rolleyes:/>П.П. За вашата сфера наистина може и да не съм нацелил, макар че пробвах на няколко места, включително и самият производител. Но като цяло ... ако изкарам извадка от съобщения, е-мейли и телефонни разговори - положението в доста случаи е меко казано лошо...

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...