peter_hristov 0 #1 Публикувано 13 Април, 2013 Здравейте, Успях да променя езика на навигацията и на телефонния модул на английски, но не успях да намеря как да сменя езика на самото табло (това в средата на оборотомера). В момента езика е на италиански и прерових доста документацията, но подозирам, че на това нещо не може да се смени езика. Прикачил съм и снимка за да добиете представа за какво точно говоря. По принцип всичко си е в стандартни символи, но ако оставя ключа или фаровете или остана с малко бензин ми го пише на италиански а моя италиански стига до "Тути спагети, тути равиоли" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
peter_hristov 0 #2 Отговорено 17 Април, 2013 up Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gplachkov 0 #3 Отговорено 17 Април, 2013 Здраве, За да влезеш в менюто на борд компютъра, трябва да задържиш INFO бутона, като колата трябва да е на ръчна и на контакт. От там в меню CHG SETTINGS -> LANGUAGE. На италиански не знам как е . Най-добре си изтегли ръководството и там всичко е описано. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове