Jump to content
Guest edikoisi

кой цвят ви харесва повече

Recommended Posts

Guest edikoisi

много се чудя ква да правя почнах да ги пръскам черни ама незнам дали така да остане или някои друг цвят ?помагаите ;)http://www.snimka.bg/album.php?album_id=40792&photo=10

Редактирано от edikoisi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone

според мен чернии аз мойте ги боядисах в черно :) но виж и как ще седят на колата ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

и 2та цвята са много добри .... и аз съм за черното , но за джанти то ми е слабост и съм пристрастен :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

И кой ти каза, че тия джанти ще отиват на Хонда?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest edikoisi

И кой ти каза, че тия джанти ще отиват на Хонда?

а защо не ?на коя кола няма да отиват тея джанти?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest at_chuchev

edikoisi ако не ти отиват на твойта кола прати ги да ги сложа на мойта ще и отиват :) Джантите са мн готини...и аз съм пристрастен и съм за черното, макар че бих се замислил и за чисто бяло защото колата ти е червена и мисля добре ще пасне....а ако е м/у сивото и черното ...черното ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

Според мен зависи от цвета на колата. Определени цветове си отиват, "връзват се". Като напр.- бяло с червено; черно с жълто и т.н. Само така сложени, черни по-ми харесват. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest edikoisi

колата ще е ярко червена(РС4) с черен капак

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest STANCHO 1

Джантата е нечовешка и според мен ако останат сребристи ще е по шукар :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ashes

Аз съм за сребристи. Много ме кефи!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Аз съм за сребристи. Много ме кефи!

:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

аз гласувам за тъмно сив металик тип графитено. нещо такова:

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest pitbull

щом колата ти ще е червена може да комбинираш на джантата черно с червено. Комбинацията е супер, а гледах по някакво предаване как боядисаха лъчите на джантата от страничната страна с различен цвят и примерно някой като ти гледа колата по диагонал ефекта е върха. А иначе джантите RULZZZ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

Колега според мен сивите джанти са по добрия вариант :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iceman

аз гласувам за тъмно сив металик тип графитено. нещо такова:

Публикувано изображение

Много съм съгласен - и аз съм за тъмно-сиво/графитен цвят.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

тъй като съм много,много близо до боите и цветовете (нали и с това се занимавам по малко)графитеното ще седи най-добре на 4ервена кола с 4ерен капак виждал съм го наживо :);) но има още един вариянт: борда да остане тъмно сива перла а спиците 4ерна перла, мога да дам и то4ни номера на боите ;) а като го видя и това наживо мога да кажа кое ще е по-добре ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest edikoisi

за двуцветни ще е супер ама немисля че ще се справя с моя скромен опит :) бяли просто на тази кола незнам как ще стоят но за тоя графитен цвят и аз много се чудя малко ме е яд че трябва да я търкам отново тази готовата но е вайен крайния резултат благодаря за мненията и като съм готов ще покажа снимки ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

за двуцветни ще е супер ама немисля че ще се справя с моя скромен опит :) бяли просто на тази кола незнам как ще стоят но за тоя графитен цвят и аз много се чудя малко ме е яд че трябва да я търкам отново тази готовата но е вайен крайния резултат благодаря за мненията и като съм готов ще покажа снимки ;)

Ако искаш да станат както трябва и да не се обелет след време най-добре е да ти ги боядисат прахово със лака му и всички екстри ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

за двуцветни ще е супер ама немисля че ще се справя с моя скромен опит ;) бяли просто на тази кола незнам как ще стоят но за тоя графитен цвят и аз много се чудя малко ме е яд че трябва да я търкам отново тази готовата но е вайен крайния резултат благодаря за мненията и като съм готов ще покажа снимки ;)

Ако искаш да станат както трябва и да не се обелет след време най-добре е да ти ги боядисат прахово със лака му и всички екстри ;)
Сорри за офтопика, ама аре стиаг с тия глупости с беленето на боята, :) да възможно е ако се пръскатсъс спрей , а не както трябва. Я ми ги дай да ги подготвя по реда по който се подготвя кола за боядисване, и нека после да видиме как ще се обелят ? ;) Изключвам вариантите с удари зажулвания в бордюри и др.подобни ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest edikoisi

за двуцветни ще е супер ама немисля че ще се справя с моя скромен опит :D бяли просто на тази кола незнам как ще стоят но за тоя графитен цвят и аз много се чудя малко ме е яд че трябва да я търкам отново тази готовата но е вайен крайния резултат благодаря за мненията и като съм готов ще покажа снимки ;)

Сорри за офтопика, ама аре стиаг с тия глупости с беленето на боята, :angry:

да възможно е ако се пръскатсъс спрей , а не както трябва.

Я ми ги дай да ги подготвя по реда по който се подготвя кола за боядисване,

и нека после да видиме как ще се обелят ? ;)

Изключвам вариантите с удари зажулвания в бордюри и др.подобни ;)

[/qu

искам да си ги направя сам и затова питам тука за подготовката търкането на една джанта ми отнема 1 ден но иска за разасня че спрея макар и да не е толкова добро решение от тукашните съм много доволен всичките са немски и доста качествени.сега бях до магазина и графитен спрей няма и май ще си останат ЧЕРНИ :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BurZz

По принцип съм за сребристо, но ако можеш да направиш жълти надписите на черна джанта - давай!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...