HellBull 44 #1 Публикувано 12 Април, 2013 Колеги здравейте. Откакто съм взел колата имам един проблем със шофьорската седалка, цялата седалка се клати. Имам съмнения за плъзгачите който са в релсите, като тези на лявата релса са доста по-разбити и отляво седакйата се клати повече. Много е дразнещо защото при всяко по-рязко спиране или тръгване и се клатя целия напред назад. Та ако някой може да ми каже от къде мога да си намеря такива плъзгачи (или лагери, не знам кое е по-правилното) ще съм мн благодарен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chooby 13 #2 Отговорено 12 Април, 2013 С риск да не съм много прав, но мисля, че си позагубил малко сачми или някоя ролка. В смисъл - на 5-та генерация всяка релса има две ролки и м/у тях сачми и след време се позагубват малко и в тоя ред ми се ще , че и при теб е същия проблем. На мен ми липсваше и ролка и си направих такава на струг и си намерих и сачми в този размер и бях готов. Дано да съм бил малко полезен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HellBull 44 #3 Отговорено 12 Април, 2013 Колега наистина в двата края на всяка релса си има 2 кръгли работи (ролките предполагам ) та при мен на лявата релса предната ролка я няма Май работата ще излезе доста серьозна и няма да са само "водачите" за смяна, както ги бях нарекъл аз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chooby 13 #4 Отговорено 12 Април, 2013 Е то ако е само това не е сериозно де.Правиш си по другата ролка една такава и ако ти няма сачмите си нареждаш други. Другия вариант търсиш от морга здрави релси все комплект, правиш си пазарлък само за тях, че не ти трябва цяла седалка и си готов. Или дебнеш някой колега дето си е сменил седалките с други и го черпиш за ролки, релси или карантиите им и пак така.Даже из форума има кой да питаш за такива работи, като Драгича например, пък и други има. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HellBull 44 #5 Отговорено 12 Април, 2013 А колега можеш ли да споделиш тази ролка захваната ли е някъде за седалката, спомняш ли си лагерите с какъв диаметър са и горе долу колко са на брой от всяка страна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chooby 13 #6 Отговорено 13 Април, 2013 Ще проверя дали имам някъде ролка да я измеря, макар че ти казваш че едната ти стои и можеш от нея да свалиш размер. Не са захванати никъде , просто в двата края има по една, а на релсите има зъбчета които ги държат да не падат уж.Ама пак казвам че съм правил на 5-та, пък твойта е 6-та генерация и може да има някаква разлика, пък досега не ми е идвал никой с шеста, че да погледна как е.Ако успея да изровя размер на ролката ще драсна едно Л.С. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове