Guest d15b2 #1 Публикувано 15 Юли, 2004 момчета нещо скоро не сме правили среща, дайте да се вземем в ръце....из града пълно с хонди, пък на последната среща 3 броя. Срамота....хайде дайте предложения кога и къде да се събираме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest eftimov #2 Отговорено 15 Юли, 2004 то мястото е ясно, пак същото. остава дата и час. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ceko #3 Отговорено 15 Юли, 2004 Този път и аз ще дойда, въпреки че съм нов тук Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DIM #4 Отговорено 16 Юли, 2004 каде ще е срещата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #5 Отговорено 16 Юли, 2004 каде ще е срещата по-принцип е на полигона до хотел далас, след делфинарума, ама ако тоя път имате други предложения.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DjSprite #6 Отговорено 16 Юли, 2004 хаиде другата неделя ...ако искате ...25-ти се пада Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest emko #7 Отговорено 17 Юли, 2004 емко е в несебър до началото на август така че мен не ме бройте Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #8 Отговорено 18 Юли, 2004 емко е в несебър до началото на август така че мен не ме бройте то като се замислиш варна несебеър са някъде към 70-80км, така че ако искате може и до там да се разходим.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest eftimov #9 Отговорено 18 Юли, 2004 (Редактирано) емко е в несебър до началото на август така че мен не ме бройте то като се замислиш варна несебеър са някъде към 70-80км, така че ако искате може и до там да се разходим.... лошото на отиването е и че има връщане..както каза DjSprite да го направим на 25ти?засега сме 3ма. Редактирано 18 Юли, 2004 от eftimov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #10 Отговорено 23 Юли, 2004 какво става сега? пак само 3 ма ли ще бъдем? ако искате да оставим за другата седмица да разберът повече хора.... за мен няма значение кога е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ceko #11 Отговорено 24 Юли, 2004 ще има ли сбирка последно? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest eftimov #12 Отговорено 24 Юли, 2004 е ние сме 3ма дотук.много сериозни излязохме варненци. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mba #13 Отговорено 25 Юли, 2004 (Редактирано) братя , ако е между 13 и 27 август ще сме четирима , защото съм за една седмица на кранево и втората на дружба . така , че сигнализирайте. миналото лято се засякох с една s 2000 с варненска регистрация - дръпна един boxter и имаше много порше сълзи. ще ми се да дойде и собственика й за да я видя по отблизо. апропо от софия съм, но съм сигурен, че всички хондаджии , които са на море ще дойдат ако знаят за срещата във варна. Редактирано 25 Юли, 2004 от mba Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy #14 Отговорено 26 Юли, 2004 Бих дощъл с голямо удоволствие но не мога. Ако измислите нещо м/у 12 и 21 август аз съм с ваз. През този период ще съм в Китен. Иска ми се като миналият път преди няколоко месеца за два дни да намина ама не става. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #15 Отговорено 26 Юли, 2004 ами тогава аз предлагам 14 или 15.08маи е удобно за тези които са на море, пък и има достатъчно време до тогава за да се организираме и да разберат повече хора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf #16 Отговорено 26 Юли, 2004 (Редактирано) И за мен е най-удобно тогава, а не на 21 и 22. Редактирано 26 Юли, 2004 от PARADOX_sf Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #17 Отговорено 29 Юли, 2004 значи за 15.08 остава така ли? същото място. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DjSprite #18 Отговорено 31 Юли, 2004 този път ще се стегна да доида , 4е предния се успах ... ..много до късно ба4кам ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest k_u_d_o_s #19 Отговорено 3 Август, 2004 Хора отавна не съм влизал из форума и нямам и много време да го посещавам, даже не успях да прочета всичко изписано Та... ако има някои който му се занимава да ми прати от нет 1 SMSче ще съм му много признателен 0886 843767. Това е от мен - сега пак трябва да ходя на work.п.п. Аз даже и не разбрах какво стана с националната среща.....? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #20 Отговорено 3 Август, 2004 Хора отавна не съм влизал из форума и нямам и много време да го посещавам, даже не успях да прочета всичко изписано Та... ако има някои който му се занимава да ми прати от нет 1 SMSче ще съм му много признателен 0886 843767. Това е от мен - сега пак трябва да ходя на work.п.п. Аз даже и не разбрах какво стана с националната среща.....? нямаш грижище бъдеш информиран Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #21 Отговорено 10 Август, 2004 само да припомня, нали си спомняте, тази неделя на полигона Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf #22 Отговорено 11 Август, 2004 Аз тая недяля няма да мога да дойда...Но подругата седмица съм на слънчев бряг и околоноста. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #23 Отговорено 13 Август, 2004 само часът не сме уточнили18:00 става ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове