Dimitrov93 12 #1 Публикувано 8 Април, 2013 Здравейте имам едно много важно питане, днес ходих да прегледам колата в един сервиз дали всичко е наред, че нещо потракваше оказа се, че една ламарина отдолу се беше поразкачила завариха я всичко е наред. Мъжа от сервиза обаче ми каза, че катализатора ми най-вероятно е запушен(много бил горещ) посъветва ме да се махне и да се сложи резонаторно гърне ? Какво ще ме посъветвате какви са минусите ако махна катализатора ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simmart 1 #2 Отговорено 8 Април, 2013 Според мен иска да ти вземе катализатора има много майстори такива. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NOVIQ 39 #3 Отговорено 8 Април, 2013 нормално е да е горещ все пак има изгаряне нищо чудно да искат да ти вземат катализатора и да изкарат парички от него 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #4 Отговорено 8 Април, 2013 Ами сложи едно резонаторче/тръба и махни катализатора, НО си го вземи и после го продай или го продай на майстора за добри пари (предполагам около 50-80 лв.)Нормално е да много горещ! Минуси..освен че ставаш екологично НЕчист другото всичко е + (поне за мен) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове