Jump to content
Guest Blue_Best

Много гаден проблем с паленето и вървежа.

Recommended Posts

Guest Blue_Best

Колеги излизам аз преди малко с колата и покарах 1км и започна да губи обороти и изгасна.Пробвах да запаля и запалих с много мъки.Давам газ до 4рпм и не си мърдам крака.И какво става-след няколко секунди започват да падат оборотите и пак изгасна и така няколко пъти.Превключих на бензин и пак запали нормално.Минах 500м и започна същото и на бензин.Какво става?Сменил съм дистрибуторна капачка.Кабелите също са наред.П.с. и като тръгне да върви постоянно се забива в земята от това губене на обороти и гасне:cool:Побъркал съм се.

Редактирано от Blue_Best

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest p0nka7a

Колеги излизам аз преди малко с колата и покарах 1км и започна да губи обороти и изгасна.Пробвах да запаля и запалих с много мъки.Давам газ до 4рпм и не си мърдам крака.И какво става-след няколко секунди започват да падат оборотите и пак изгасна и така няколко пъти.Превключих на бензин и пак запали нормално.Минах 500м и започна същото и на бензин.Какво става?Сменил съм дистрибуторна капачка.Кабелите също са наред.П.с. и като тръгне да върви постоянно се забива в земята от това губене на обороти и гасне:cool:Побъркал съм се.

Провери си свещите :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest maskata

Бoбина

Редактирано от maskata

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

Бoбина

Виж кондензатора на бобината може да е заминал или си е тръгнал пробвай като забие муцуната да превключиш на горна предавка и даваш много леко газ ако отработи занчи е кондензатора

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...