Jump to content
Guest honda bassmbass

някой знае ли я тази кола

Recommended Posts

Guest honda bassmbass

дайте мнения.заслужава ли си.не мога да пусна линк но е в мобилето.стрва 7777лв.хонда сивик.лилава с бежов салон.мерси за мненията

Редактирано от honda bassmbass

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

Без да гледам, казвам, че е менте. :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

д16 , кое по точно е менте по колата ? :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest prelude

Момци,тази кола се намира в Дружба и си изглежда точно като на снимката.незнам с какъв мотор е но според мен купе на 7777лв не е лошо предложение.пък и си е с джанти и окачване....то мотора е ясно че е немощен,на купето не слагат яката баница:cool:а в това купенце един Н22А ще заспи направо:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Restless

аз не разбирам, но 17ки джанти... не е ли прекалено? по паспорт Хонда дават 175/70/13 ... на 17-ки трябва височината да е 45 ?! Няма ли опасност при минаването по чудесните пътища да се поломи колата? Иначе изглежда супер колата :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

На мен не ми излиза снимка изобщо. Смятам, че обявата е фалшива :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

мога да ви гарантирам, че колата е истинска защото съм се возил в нея!гледах я преди да си купя моята. двигателя е малък. и според мен предишният и собственик (още преди този който сега я продава) и е разкатал фамилията. незнам сега в какво състояние е, но аз не бих я приел с доверие.салона е правен после разибра се и не е от най-качествената изработка.абе с 1 дума: ВНИМАНИЕ!а що се отнася за гумите: 205/45/16 съм сега аз. така че 17 с 45 си е напълно нормално. Друг е въпроса, че с този двигател и с тези 17 е най-голямата простотия дето съществува. Тва е моето мнение.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Не мога да разбера аз ли съм прост(вероятно ;) ) или има некаква грешка.В обявта си пише че колата е ESi Малкия втек и не виждам какъв е проблема със 17 ките.И чак пък маломощен ;) Скоро и аз се качвам на 17 а днес пробвах джантите и не виждам ОГРОМНА разлика.Спъва се малко колата ама чак пък толкова..... :( Освен това 17 ката си е 17 ка ;) Пълни калника и е радост за окото ;)

Редактирано от Krelion

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Обявата не е фалшива! Колата съм я виждал няколко пъти и честно казано не ми изглежда читава... вече 3-4 години я търкалят из София и всеки път, когато я виждам в движение, хвърчи (в буквалния смисъл) :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

Обявата не е фалшива! Колата съм я виждал няколко пъти и честно казано не ми изглежда читава... вече 3-4 години я търкалят из София и всеки път, когато я виждам в движение, хвърчи (в буквалния смисъл) :)

ами като хварчи вече толкова време кое те кара да мислиш че не е читава. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Колата беше 1.5 преди. Сега ако е SOHC може и по-добре да е.

Според мен, когато купуваш кола от човек дето я кара на макс рискуваш много. Т'ва е.

Аз не бих си купил кола за която знам, че всеки ден поне 10 пъти е вкарвана в RED

Моята сега е с 16" и мога да кажа, че съм напълно сигурен, че е спъната много. Не мога да кажа колко, защото не съм я карал с 15", но никога не бих сложил 17".

Само ще ти кажа, че стигам до 180 на магистралата и умирам. Пък ти ако искаш сложи и 18. Красотата си е красота спор няма, но когато ти спъва вървежа ТЦ!

Редактирано от surr3a1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Голямата капла е най-голямия приятел на максималната скорост. :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Restless

дори по такива хубави, поддържани без една дупка пътища като българските?:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

не съм съгласен. голямата гума и малката капла не си ли искал да кажеш?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...