Ammcho 1 #1 Публикувано 3 Април, 2013 здравейте ,чува ми се от известно време тракане като на амотисьори и мисля ,че са за смяна ,но когато ми остане време ,ще я закарам на човека който ми я поддържа за да провери ,та мисълта ми е друга ,тъй като ми се струва ,че като цяло моя стрийм вози твърдо (мисля ,че се дължи на газовите амортисьори) , един ден търсих в нета и намерих маслени такива за модела ,майната им на цената (малко по-евтини) ,но дали ще вози по добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
raishauer 2 #2 Отговорено 3 Април, 2013 А от къде си сигурен че от амортисьора трака, амортисьор май се осеща най добре по неравностите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ammcho 1 #3 Отговорено 4 Април, 2013 несъм сигурен ,само предполагам,но точно по неравностите трака и по паважа също доста се чува Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ammcho 1 #4 Отговорено 8 Октомври, 2013 Такаа,да споделя на иначе неактивните потребители със сстроймовете,взех си амортисьори за модела,НО се оказа, че ухото отгоре на старите ми амортисьори е 16мм ,а на новите 14мм, ест.че може да се разпробие,НО няма да важи гаранцията,баси късмета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове