WestHam 0 #1 Публикувано 2 Април, 2013 Колеги, вече писах тема за 6-та генерация, но сега имам въпроси и за 7-ма. Сивик с 1,6 втек мотора (2001-2004) някъде намирам инфо,че е 110 коня, другаде 130 и пише че едното е с икономичен втек, а другото с high preformance (или нещо такова, не съм много сигурен). Та конкретни въпроси:-какви на номерата на двигателите на това поколение сивици-разлика във втеците (малко повече инфо няма да е излишно за втек като цяло) -четох за колеги от форума, които не са сирурни дали втекът им работи, аз при покупка на кола каква проверка да направя, за да разбера дали работи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokalbokal 56 #2 Отговорено 2 Април, 2013 Колеги, вече писах тема за 6-та генерация, но сега имам въпроси и за 7-ма. Сивик с 1,6 втек мотора (2001-2004) някъде намирам инфо,че е 110 коня, другаде 130 и пише че едното е с икономичен втек, а другото с high preformance (или нещо такова, не съм много сигурен). Та конкретни въпроси: -какви на номерата на двигателите на това поколение сивици -разлика във втеците (малко повече инфо няма да е излишно за втек като цяло) -четох за колеги от форума, които не са сирурни дали втекът им работи, аз при покупка на кола каква проверка да направя, за да разбера дали работи. 1.6 е 81 kw /110 к.с кодовете на двигателя са D16V1 и D16W7 . Различават се двата кода в зависимост от колко врати е колата ) при 7 генерация няма икономичен и high perforamnce Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове